Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném túl magam ezen?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 18 éves srác vagyok. 2 hónapja hogy szakítottam a barátnőmmel. 1,5 évet voltunk együtt, a kapcsolatunk zűrös volt de mindketten nagyon szerettük egymást. Úgy adódott hogy még nyáron ki kellett költöznie németországba. Én nem bírtam nélküle ezért meg is látogattam, majd a szülei felajánlották hogy költözzek ki hozzájuk. Én szó nélkül ki is mentem de sajnos maradni nem tudtam, mert a munka amit végeztem nem úgy ment ahogy kell. A lány hatalmasat csalódott bennem. Ő is nagyon szerette volna ha együtt tudunk maradni. Legutóbb mikor hazajött 1 hetet vele töltöttem és éreztem hogy valami nem oké kettőnk között. Ezért én léptem és szakítottam vele. Viszont mégis teljesen kikészültem, egyszerűen nem bírom elfelejteni, nem kínzom magam azzal hogy a facebookját nézegetem meg stb. de mindenről ő jut az eszembe. Ha valaki volt már hasonló helyzetbe az hogyan tette túl magát rajta? Előre is köszönöm a válaszokat :)2013. jan. 1. 21:55
2/2 A kérdező kommentje:
Hát remélem az idő segít :) Már idegesítő hogy néha azon kapom magam hogy a barátaimnak is róla mesélek még mindig, pedig már 2 hónapja semmi kontakt nincs kettőnk között :DDD
2013. jan. 1. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!