Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztetek már ilyet?
Figyelt kérdés
Barátommal fél éve vagyunk együtt és én ezalatt az idő alatt annyira megszerettem, hogy ezt nehéz elmondani. Szó szerint fizikai fájdalmat érzek ha nincs velem, annyira hiányzik. sajnos a szilvesztert is egymástól 1200km-re kellett ünnepelnünk, de buli közben is egyfolytában ő járt az eszemben. az az igazság hogy amit iránta érzek olyat még soha senki iránt nem éreztem,mondjuk kicsit ijesztő is hogy ennyire odavagyok érte, mert ilyenkor lehet a legnagyobbat koppanni, de én ugy érzem rajta hogy ez kölcsönös kettőnk között, még egy srác se mutatta ki nekem, hogy ennyire szeret. meg ő már mondta hogy szeretné ha majd én lennék a felesége meg lennének gyerekeink. de ez az egész túl szépnek tűnik ahhoz hogy valőban igy is legyen. ti mit gondoltok?2013. jan. 1. 20:52
2/5 anonim válasza:
Ennek általában rossz vége szokott lenni,de nem mindenkinél.
Remélem hogy együtt fogtok maradni.
3/5 Florida 0606 válasza:
ilyeneknek mindig rossz a vége , de nem szeretnélek elszomorítani :) szórítok nektek hogy tényleg úgy legyen ahogy a barátod mondja !
4/5 LucGizi20 válasza:
Hozzáállás kérdése az egész. Ha szerelmesek vagytok egymásba és együtt akartok maradni (bármi áron) akkor együtt is fogtok maradni. A körülmények számítanak de mellékes tényezők. A szerelem mindent legyőz. Ketten bármit meg tudtok oldani. Remélem boldogok lesztek nagyon nagyon sokáig!
5/5 anonim válasza:
én speciell lassan 8hónapja vagyok 1ütt egy sráccal.. szeretjük 1mást..
kicsit mégis "zavarja", hgy nagyon csak ő van nekem, csak rá számítok hasonló..
Szeret, de kell neki saját tér.. nem szabad megfolytani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!