Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti éreztetek már ilyet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti éreztetek már ilyet a megismerkedésetek pillanatában?

Figyelt kérdés

Amikor ezzel a sráccal találkoztam, már első ránézésre belém villant az érzés, hogy vele biztosan együtt leszek. Volt valami a tekintetében, amitől ezt éreztem. Ezt persze gyorsan elhessegettem a fejemből, mert benne voltam egy több éves kapcsolatban. A srác is így érzett velem kapcsolatban, láttam is rajta, az egész napunkat együtt is töltöttük reggeltől következő reggelig, olyan jól megértettük egymást, még soha senkivel nem éreztem ezt, hogy ennyire olyan, mint én, hihetetlen élmény volt. Bár nem alakult ki semmi, hiszen én a barátomat szerettem, ő pedig másik lányba volt szerelmes.

Aztán mégis úgy alakultak a dolgaink teljesen véletlen, hogy sokszor összefutottunk, aztán a sokadik ilyen után már mi szerveztük a találkozásainkat. Elég hamar egymásba is szerettünk, olyan vonzalom alakult ki köztünk, ami hihetetlenül erős volt. Természetesen szakítottam, meg ő is elfelejtette azt a lányt.

Már 3 hónapja együtt vagyunk, de az ismerőseink mind mondták, hogy egyből tudták, hogy mi egy pár leszünk, annyira látszott rajtunk. Csak fura, mert a szívünk itt még másé volt.

Ti voltatok már így ezzel?

2012. dec. 8. 23:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, de sajnos már vége...
2012. dec. 8. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem volt még. Pár most van egy fiú aki tetszik de nem tudom én tetszem e neki, meg az a baj nős is...és én még mindig a volt páromat szeretem,akarom és ez így is fog maradni. Meg én már nem akarok csalódni, és inkább mindenkit ellökök magamtól.
2012. dec. 8. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Ehhez nagyon elszálltnak kell lenni.

Sajnos ennél azért realistább és pesszimistább vagyok, sok csajjal "találkozom" az utcán, de tudom, hogy semmi nem lesz, mert

1 - anyagiak

2 - komplexusok

3 - idő és térbeli akadályok

4 - meg amúgy se nagyon reális a dolog.

2012. dec. 8. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:

még nem.. (mondjuk korban sem állok közel hozzá hogy kellet volna..)

De aki tetszik azzal kb. 1-2évig utáltuk egymást.. xD

2012. dec. 8. 23:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Hat ha ez szamit akkor en a legjobb baratommal valo talalkozasomnal ereztem ugyanezt. Lannyal sajnos meg soha.
2012. dec. 9. 00:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Velem hasonló történt. tök véletlen találkoztam egy fiúval miután megbuktam a forgalmi vizsgámon. Azóta lassan fél éve együtt vagyunk.
2012. dec. 9. 02:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, volt ilyen.

Nekem volt más, neki is. De barátok voltunk. Sokat beszélgettünk, teljesen megértettük egymást.

Aztán én szenvedtem az akkori pasimmal, neki már nem volt senkije. Küzdött értem. Én szakítottam a pasival.

Azóta 8 hónapja együtt vagyunk. De nekem olyan, mintha már időtlen idők óta együtt lennénk. :-) Olyan más az egész.

2012. dec. 9. 08:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 2x is átéltem ezt, amit te írtál, és egyik esetben én is kapcsolatban voltam valakivel, akibe (legalábbis ezt hittem) szerelmes voltam. Elutaztam egy táborba, ahol szervező voltam és amikor megérkeztem, még be kellett várnunk a többi rendezőt. Aztán utolsónak érkezett ő, akit megláttam és úgy voltam vele mint te. Egyszerűen egy pillanat alatt beleszerettem, azonnal azt éreztem, hogy ő kell, ezt csak azt értheti meg aki átélt ilyet, mert leírhatatlan érzés. Vannak olyan különlegesen erős vonzalmak, amik teljesen képesek felülírni egy meglévőt.
2012. dec. 9. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!