Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még a teljesen egyszerű, csendes, kedves, szolid smink nélküli lányok? Ti ismertek még ilyen nőket
jelen, de mégse kellek senkinek se:(
26L
Léteznek hát, csak kutyát nem érdekelnek :D
Tisztelet a kivételnek.
szerintem nem, az a rettentően kevés, aki igen, jól elbújik, mert én szinte csak kikent lotyókat látok neten, utcán, tvben.
aki azt írta, nem középiskolában kell keresni, annak igaza volt: általános iskolában meg nyugdíjasok közt. a többi mind csak tömésből-karcsúsítóból, plasztikából meg festékből áll, néha fémmel megspékelve. reggel felébredsz mellette és megkérdezed tőle, hová ment a barátnőm és te mit keresel itt. ennyi erővel próbababára is élvezhetnék, vagy picasso festményekre...
igen,sok ilyen lány van,csak nem kellenek a kutyának sem,mert ti pasik nem veszitek észre őket. aztán meg sírtok hogy jajj miért csak ilyen kis ribancok vannak a világon.
vegyétek észre a rendes csajokat is és akkor nem lesz több nyavalygás :)
24-es: az itteni ált. iskola lány tagjainak 90%-a sminkel...de durván.
a nyugdíjasok körében is egyre elterjedtebb szerintem, nem egy nénikét látok naponta akinek fél km-ről fénylik a rúzs a száján :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!