Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még a teljesen egyszerű, csendes, kedves, szolid smink nélküli lányok? Ti ismertek még ilyen nőket

Figyelt kérdés
Olyan lányokat már alig lehet látni, akiken semmi smink, teljesen egyszerűek, nem pózolnak, nem mutatják nőies nemiségüket, hanem az érzelmekre fókuszálnak és persze szinglik
2013. jan. 1. 17:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
78%
Jelen, de sajnos én nem kellek egy átlag pasinak se pont emiatt... :-S
2013. jan. 1. 21:01
 22/30 anonim ***** válasza:

jelen, de mégse kellek senkinek se:(

26L

2013. jan. 1. 21:41
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Léteznek hát, csak kutyát nem érdekelnek :D

Tisztelet a kivételnek.

2013. jan. 1. 23:35
 24/30 anonim ***** válasza:
22%

szerintem nem, az a rettentően kevés, aki igen, jól elbújik, mert én szinte csak kikent lotyókat látok neten, utcán, tvben.

aki azt írta, nem középiskolában kell keresni, annak igaza volt: általános iskolában meg nyugdíjasok közt. a többi mind csak tömésből-karcsúsítóból, plasztikából meg festékből áll, néha fémmel megspékelve. reggel felébredsz mellette és megkérdezed tőle, hová ment a barátnőm és te mit keresel itt. ennyi erővel próbababára is élvezhetnék, vagy picasso festményekre...

2013. jan. 4. 18:28
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

igen,sok ilyen lány van,csak nem kellenek a kutyának sem,mert ti pasik nem veszitek észre őket. aztán meg sírtok hogy jajj miért csak ilyen kis ribancok vannak a világon.

vegyétek észre a rendes csajokat is és akkor nem lesz több nyavalygás :)

2013. jan. 4. 21:22
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
az a probléma, hogy akik pontosan ilyenek, azokat a társaság egy az egyben lesz*rja és lenézi, mert ők nem "menők".
2013. jan. 14. 15:06
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

24-es: az itteni ált. iskola lány tagjainak 90%-a sminkel...de durván.

a nyugdíjasok körében is egyre elterjedtebb szerintem, nem egy nénikét látok naponta akinek fél km-ről fénylik a rúzs a száján :D

2013. jan. 14. 15:08
 28/30 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, és (ahogy előttem írták egy páran) emiatt nem kellek senkinek..
2013. febr. 8. 12:19
 29/30 anonim ***** válasza:
kérdező: egyébként elszórva, de léteznek, viszont általában nem sokkal értelmesebbek mint az átlag műlotyók. ha csak külsőre mész, akkor is nehéz helyzetben vagy. eleinte elhiszed, hogy na ez rendesen néz ki, biztos okos jókislány, aztán beszélsz vele 2 szót és elmegy az életkedved.
2013. febr. 8. 21:58
 30/30 anonim ***** válasza:
Jelen, de nem találok egy normális pasit
2015. márc. 31. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!