Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan lány, aki:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány, aki: kedves, hűséges, értelmes, a hétköznapokban szolid (nincs agyon sminkelve, nem könnyű vérű), viszont kívánja a szexet?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 16:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Léteznek és nem mind foglaltak:) Mi ebben az extra különleges dolog?O.o Millió egy lány létezik a több milliárból. Felfogás kérdése.
2013. jan. 1. 16:36
 12/25 anonim ***** válasza:
rengeteg ilyen lány van! és nem álomvilágban, csak a pasik vakok....
2013. jan. 1. 16:38
 13/25 A kérdező kommentje:
És hol ismerkedhetek meg ilyen lányokkal? Nem vagyok az az utcán leszólítós típus.
2013. jan. 1. 16:40
 14/25 anonim ***** válasza:
Én pl. ilyen vagyok, de a jóval idősebb férfiakat részesítem előnyben...
2013. jan. 1. 16:44
 15/25 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok kb.
2013. jan. 1. 16:52
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne lennének, én is ilyen vagyok, és ahogy látom, többen írták, hogy ezek a tulajdonságok rájuk is jellemzőek.
2013. jan. 1. 17:17
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, és nekem sincs jelenleg partnerem.....Ennek bizonyára az az oka, h pasikból is nehéz normálisat találni, és nekem nem mindegy, hogy kivel vagyok együtt....
2013. jan. 1. 20:51
 18/25 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok
2013. jan. 1. 21:45
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem többen rendelkeznek ezen tulajdonságokkal. Kedvesnek tartom magam, hűséges vagyok (csak velem nem voltak azok sosem), szolidan öltözködöm, nem sminkelem magam, hacsak az alkalom meg nem kívánja. Az utolsó kritérium...hááááttttt ember aki nem? Sok sikert! :)
2013. jan. 3. 21:45
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha vannak ilyen lányok Baranya megyéből, akkor bátran írjanak nekem ;)
2013. jan. 21. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!