Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kellene nektek ilyen makacs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellene nektek ilyen makacs lány srácok?

Figyelt kérdés

Megkéred, hogy engedje ki a haját, és a válasz az, hogy nem!

Ez nem lenne nagy probléma, viszont nem is egy eget rengető kérés... Szerintem ha este otthon vagytok, és megkéred hogy engedje ki, mert úgy annyira sexy, abban semmi nincs...

Nem hiszem el, hogy ez annyira nagy kérés... Vagy amikor mentek mondjuk hozzátok, bemutatnád mondjuk a családodnak, és szeretnéd így látni... Hordja úgy ahogy szeretné, csak legalább néha járna az ember kedvébe nem?

Mi köztünk még csak alakulgathatna valami, de ezek után nem tudom van-e értelme, és nem egy 15 éves kislányról van szó, azt hozzá kell tennem. Lányok is írhatnak, de hozzászólás végére írjátok oda F/N

2013. jan. 1. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:
elég, ha annyit mondasz neki, hogy "imádom ha kiengeded a gyönyörű hajadat és imádom az illatát is". Ha a kedvedbe akar járni, akkor kiengedi, ha nem akkor hagyd rá, bár szerintem vannak fontosabb dolgok is egy kapcsolatba, de te tudod.
2013. jan. 1. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez kicsit fura, én speciel nem vagyok ilyen téren makacs.

De ha kell neked a lány, akkor fogadd el, hogy ő ilyen :)

18/L

2013. jan. 1. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Nézd, valószínűsíthetem hogy egy eszköznek vagy használva, vagy anyagi forrásnak..Semmi több.

Ezer éves kapcsolatban is, ha megkéri a társ a másikat, hogy engedje ki, egy szó nélkül és egy mozdulattal megteszi.Nekem is hosszú a hajam, és tudom, hogy kb. ennyiből áll.

N

2013. jan. 1. 12:37
 4/9 anonim ***** válasza:

3+

"még csak alakulgathatna valami, "

Végképp felejtős ezek után az illető.

2013. jan. 1. 12:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem pirod a hisztis p-ákat, ne közelíts hozzájuk.
2013. jan. 1. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
3-nak igaza van.
2013. jan. 1. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:
NEKEM KELLENE ILYEN MAKACS LÁNY IS,SEMMI ROSSZ NINCS BENE 18/f
2013. jan. 1. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Húha, ez aztán az igazi szakítóok :D

Kicsit el vannak csúszva a prioritásaid, nem?

28/N

2013. jan. 1. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Ajánlhatok egy jó sampont?
2013. jan. 1. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!