Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne bármilyen hatása a kapcsolatotokra, ha megtudnád, hogy a párodnak 139 nőhöz volt előtted alkalma?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 11:42
2/12 anonim válasza:
Azonnal elmennék egy teljes körű nemibeteg-szűrésre.
3/12 anonim válasza:
A nők jobban örülnek annak, ha vkinek ők lehetnek a 140.-ek, mint ha az elsők. Minél több csajt dugtál meg, annál nagyobb megbecsülésed lesz köztük.
4/12 omba válasza:
Nem sok jót néznék ki belőle, - aki számolgatja......
5/12 anonim válasza:
És ezt így megszámolta???
Hagyjuk már...
6/12 anonim válasza:
Nekem egyszer akadt egy csaj, akivel összeszámoltuk, és kb. 500 körüli szám jött ki az előéletét illetően. Vacilláltam, hogy legyek-e 501., aztán úgy döntöttem, hogy nem leszek. Azóta se bántam meg.......
7/12 anonim válasza:
Lenne,leköszönnék ilyen pasi nem bizalomgerjesztõ!Kúrvára idegelne a tudat,hogy semmi újat nem tudnék nyújtani neki ennyi csaj után,de az egészségi oldala sem elhanyagolandó,,,,inkább nem szeretnék ilyennel kapcsit!
8/12 anonim válasza:
helike sztem én megraktam volna ha akkora a hüvelye hogy csak a fejemmel tudom kielégíteni akkor is :D
a kérdezőnek meg: hát sztem meg fog őrülni a féltékenységbe mert tudja hogy kurogép vagy :D
10/12 Válaszoló25 válasza:
Te leszel a 140. s képes egy 141.ket. Skalpvadász első hallásra, de ezt úgysem mi döntjük el, ha jó neked az egyéjszakás karácsolat oké, de ha hosszútávon tervezel akkor ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!