Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan csúf külső, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan csúf külső, ami miatt legyenek bármilyenek is a belső tulajdonságaim, egy lánynak sem kellek?

Figyelt kérdés
Az az igazság,hogy mindent megpróbáltam, nem vagyok válogatós, nem topmodellt szeretnék, jó a humorom,dumám,okos vagyok,nagabiztos, de nem tudom,hogy ezek mennyit számítanak, ha amúgy egy Quasimodora hasonlíok.

2013. jan. 1. 10:02
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen jó tulajdonságaid vannak akkor biztosan hozzáírható a kitartó is. Akkor meg kitartóan szépülj! Mi bajod a külsőddel? Súlyfelesleg? Eddz! Pattanások? Az a sok kencefice nem csak kamaszlányoknak való! Vagy olyan púpod van mint Quasimodonak? Gyógytorna ! Ha leírod pontosan mi a baj ,lehet hogy tudunk segíteni!
2013. jan. 1. 10:25
 12/59 anonim ***** válasza:

7 -es , a gazdagsákukat az olyanok megbaszhatják, mert sosem fogják őket maguk miatt szeretni azok a nők akik olyanok,hogy erre mennek rá, csak átvágják lehúzzák hamis képet színlelve.

Akkor ennyi erővel már ezerszer jobb minden héten másik prostilányhoz járni, az is fizetős, de korrektebb, meg változatosabb.

Egyébként a hájas szőrmókokat, a kertitörpéket, a nagyorrúakat, a lószájúakat, a kecskebékaszeműeket, főleg ha radarfülük van, a kerek fejűeket , a szabálytalan arcberendezésüeket, a 90% ban összeégett testűeket, a pikkelyessömörösöket, a tolókocsis lebénultakat szokták általában nem előnyben részesíteni a nők, én úgy vettem észre. Szerintem kielégítő lehet a felsorolásom.

2013. jan. 1. 10:26
 13/59 anonim ***** válasza:
Igen, létezik, én is ilyen vagyok 27 évesen, szintén soha nem tetszettem senkinek.
2013. jan. 1. 10:45
 14/59 Hanariko ***** válasza:
a kertitörpébe azért én belekötnék... mert mindenkinek más az alacsony meg magas. Pl. a fiúk már 165 centis magassággal is itt siránkoznak, hogy az milyen, de nekem volt olyan 160 körüli srác, aki nagyon tetszett. ;)
2013. jan. 1. 11:41
 15/59 anonim ***** válasza:
A lányok nem a férfi külsejét nézik. Sosem! Hanem a magabiztosságot, önbizalmat. Sajnos azt viszont nem lehet csinálni. :S
2013. jan. 1. 12:24
 16/59 anonim ***** válasza:

"A lányok nem a férfi külsejét nézik."

Ez nem a humor rovat :)

2013. jan. 1. 12:29
 17/59 Hanariko ***** válasza:
Már hogy a francba ne lehetne magabiztosságot "csinálni"? igenis lehet, csak akarni kell.
2013. jan. 1. 14:04
 18/59 Hanariko ***** válasza:
egyébként a magabiztosság sokszor tényleg többet számít, mint mondjuk egy "tökéletes" külső.
2013. jan. 1. 14:05
 19/59 anonim ***** válasza:
16-os, nálad még szilveszter van? Nőknél nem vagy ott, az látszik.
2013. jan. 1. 15:15
 20/59 A kérdező kommentje:
Amúgy ugye a szépség is relatív. Egy lánynak igazán tetszhetnék, nem is értem, többször volt,hogy szinte félreérthetetlen jeleket küldtek, aztán kiderült,hogy még a halvány szikrája sincs meg a dolognak.
2013. jan. 1. 15:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!