Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan mondanátok el a párotoknak, hogy volt HPV szemölcsötök? Nem feküdtem még le vele, emiatt, és ha elmondanám, akkor nyílván véget érne a kapcsolatunk.
el kell menni orvoshoz, ki lehet belőle gyógyulni, addig nem lehet semmi féle testnedvcsere, szóval gumival lehet csak érintkezni, orálisan is. Ha lány vagy, akkor nem lehet orálisan kielégíteni téged, míg meg nem gyógyulsz.
Gondolj bele fordítva te mennyire szeretnéd elkapni? gyógyulj meg szépen aztán lehet játszadozni, de amíg fertőzöl lehetőleg ne akarj senkit se beteggé tenni. És igen, el kell mondanod neki, gumival lehet szexelni...
"én teljesen meg is értem, ha emiatt szakít velem."
Ha emiatt szakít veled, akkor ez nem egy kapcsolat volt ...
Szerintem meg hülyeség, hogy egy életre fertőző lesz, mondom biztos ki lehet kezelni. Csak nem akkor kell nekiállni X év múlva amikor szövődménye lesz, pláne ha lányból/nőből vagy.
Mondjuk amit itt írnak nem annyira biztató. Itt az egyik dolog, hogy a betegség lefolyása után van amikor nem is marad vírus a szervezetben és van amikor igen. Gondolom ahhoz kell egy teszt, hogy a beteg fertőző avagy sem?
Meg ír egy táplálék kiegészítőről ami a sérült sejtek regenerálódását biztosítja.
Kezelheto, de mond meg neki. Es gumival lehet szexelni!
Olvassatok utana kozosen a neten.
Nekem is volt ilyen szemölcsöm. Mindig óvszert használtam, és nem is volt sok partnerem...
Én azt olvastam róla, hogy fel kell erősíteni az immunrendszered, és az 2 év alatt kiírja a vírust belőled. Szóval hajrá:)
Itt is vannak érdekes dolgok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!