Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok ötletet érzelmek kifejezésére távkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Bővebben:

Nos elég nehéz igy,hogy a barátommal elég messze lakunk egymástól és ő azt mondta hogy az utóbbi időben már fogalma sincs,hogy én még szeretem e őt egyáltalán.Nekem ő a világ közepe,ő a mindenem,de nem csak szimplán mondani szeretném,szavakba szeretném önteni,azt akarom érezze mennyire kívánom őt és mennyire sokat jelent nekem .Szeretném életben tartani a kapcsolatunkban a lángot,amugy minden rendben lenne és az egyetlen problémánk a távolság,amit szeretném ha együttes erővel le tudnánk küzdeni,mert nagyon nem jó ha ketten kétfelé fordulunk,inkább kifelé.Nagyon magányosak vagyunk és az lenne a legrosszabb ha igy hogy nem találjuk a helyünket a világban,még attol is elfordulnánk akit a legjobban szeretünk.Mit tanácsoltok?Hogyan fejtsem ki neki mennyire vágyom arra hogy érezhessem őt,hiányzik hogy átölelhessem és hiányoznak azok az a forró éjszakák amiket együtt töltöttünk.

2012. dec. 31. 01:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Tüzijáték?
2012. dec. 31. 01:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy úgymond videó blog/naplóval csak neki?
2012. dec. 31. 01:11
 3/4 anonim ***** válasza:

ó Huliánó itt állok eme nemes gép előtt, és rád gondolok, mennyire olvasztóan gyönyörű lehet a két szép szemed,amit még sajnos nem láttam a 80 centi hosszú szemöldökötől.

Azok a drága sárga fogaid, ami között elfér a Balaton,

és a könnyfakasztó hónaljad illatától egyre hevesebben ver a szivem.

tessék. virtuális kifejezés

2012. dec. 31. 01:18
 4/4 A kérdező kommentje:
ujévet nem töltjük együtt,vagy 1000km re lakunk egymástol,skype olunk rendszeresen.Régebben küldözgettem neki szerelmes leveleket meg ajándékot de megtiltotta nekem hogy továbbra is ezt tegyem mert nem áll olyan anyagi helyzetben hogy ezt viszonozni tudja.Szerintetek azért küldjek neki egy kisebb levélkét?Úgy érzem jól esne neki :)
2012. dec. 31. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!