Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ötletet érzelmek kifejezésére távkapcsolatban?
Bővebben:
Nos elég nehéz igy,hogy a barátommal elég messze lakunk egymástól és ő azt mondta hogy az utóbbi időben már fogalma sincs,hogy én még szeretem e őt egyáltalán.Nekem ő a világ közepe,ő a mindenem,de nem csak szimplán mondani szeretném,szavakba szeretném önteni,azt akarom érezze mennyire kívánom őt és mennyire sokat jelent nekem .Szeretném életben tartani a kapcsolatunkban a lángot,amugy minden rendben lenne és az egyetlen problémánk a távolság,amit szeretném ha együttes erővel le tudnánk küzdeni,mert nagyon nem jó ha ketten kétfelé fordulunk,inkább kifelé.Nagyon magányosak vagyunk és az lenne a legrosszabb ha igy hogy nem találjuk a helyünket a világban,még attol is elfordulnánk akit a legjobban szeretünk.Mit tanácsoltok?Hogyan fejtsem ki neki mennyire vágyom arra hogy érezhessem őt,hiányzik hogy átölelhessem és hiányoznak azok az a forró éjszakák amiket együtt töltöttünk.
ó Huliánó itt állok eme nemes gép előtt, és rád gondolok, mennyire olvasztóan gyönyörű lehet a két szép szemed,amit még sajnos nem láttam a 80 centi hosszú szemöldökötől.
Azok a drága sárga fogaid, ami között elfér a Balaton,
és a könnyfakasztó hónaljad illatától egyre hevesebben ver a szivem.
tessék. virtuális kifejezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!