Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban mit tegyek?

Figyelt kérdés

én 16, barátom 18 éves.

A távolság miatt csak hétvégente tudunk találkozni. 5 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretem.

Nekem ő az első kapcsolatom, neki volt már előttem pár kapcsolata, de egyik se volt komoly. Mindent megtesz értem hogy bizonyítsa mennyire szeret, énis mindent megteszek érte (ésszerű határokon belül).

úgy érzem nem vagyok elég jó neki, de mindenki azt mondja hogy tökéletes pár vagyunk és hogy nagyon jó hatással vagyok rá (leszokott a cigiről, nem iszik annyit, jobb a kedve ha velem beszélt, találkozott)

, a legjobb haverja születésnapi buliját is kihagyta csak hogy velem legyen...

túl sok mindent megtesz értem és én ezt nem tudom neki meghálálni.

sajnos nem tudtuk együtt tölteni a karácsonyt több ok miatt, csak szilveszterkor találkozunk ha összejön :S

nem tudom mit csináljak, beleőrülök abba hogy nem tudom neki meghálálni mindazt amit értem tesz, pedig nagyon szeretem, bármit megtennék érte

magamat hibáztatom mert a szüleim nem engednek el hozzá

meg se érdemlek egy ilyen nagyszerű fiút aki minden hibám ellenére szeret, és minden szabad percét velem töltené ha tehetné(nem vagyok egy okos barbie baba)

köszönöm annak aki elolvassa és válaszol

2012. dec. 25. 23:22
 1/8 anonim válasza:
Egy előzőre válaszoltam. Pill.
2012. dec. 25. 23:23
 2/8 anonim ***** válasza:
nem kell tenned semmit, csak szeresd továbbra is, legyél hű hozzá, amikor találkoztok, várd tárt karokkal, éreztesd vele, hogy szereted és csak ő neked a fontos
2012. dec. 25. 23:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne hibáztasd magad, és a szüleid nem biztos hogy g*cik lennének. Én 5 percnyire lakok tőle, 18 vagyok, 3 éve járunk, és még csak most aludtam náluk. Nem hibáztatom őket, hogy nem engedték máig meg, és amúgy is, egy élet van együtt lennünk. Neked se kell letörtnek lenned, légy hűséges és normális,bőven sokat teszel érte. És te s eleszek örökké fiatal tini.
2012. dec. 25. 23:26
 4/8 anonim válasza:

Nos, barátnőmmel egy éve vagyok együtt. Ha kiváncsi vagy rá mi hogy van válaszoltam egy előzőre is: ,,,,,,Nos, én és a párom egy éve vagyunk együtt. 3 éve volt vele valami, találkozgattunk, beszélgettünk. Aztán mivel nem alakult ki köztünk semmi, mert a randik nem jöttek össze, ELMENT AZ ISKOLÁBÓL. (Megjegyzem, én SZékesfehérvári vagyok, ő Pesti , Debrecenbe ment másik iskolába. Én pesten tanulok) Nos ha még érted ezeket a 11 óra felé megfogalmazott fáradt sorokat, akkor folytatom. Nekünk és jött a FÉÉÉSZBÚK a múlt télen . Elkezdtünk beszélgetni és randira mentünk egy hétvégén, mikor pont pesten volt. Azonnal beleszerettünk egymásba. Azóta vagyunk együtt. Az első fél év azonban nehéz volt.

Ő Debrecenben tanult 250-300 km re tőlem, én pedig pesten voltam ahonnan hazamentem minden hétvégén, tehát maximum egy egy vasárnap tudtunk találkozni. Volt, hogy 3 hétig nem láttam, az is kínszenvedés volt. Nyáron viszont szinte minden nap együtt voltunk és nem bírtuk volna elviselni ismét a távolságot. ÉS MIT TETT EZ A CSODÁS LÁNY? Megint iskolát váltott és ismét Pesten tanul egy harmadik iskolában. Szinte mindennap elmegyek hozzá. MIATTAM ELJÖTT. Érted már? Ha valaki tényleg szeret, előbb utóbb mindent felad érted, csak rajtad múlik, hogy megbecsülöd-e ezt. A szerelem nem ismer határokat, meg áldozatmentességet. Lehet hogy ez közhely, de így van. Kész vagy feladni bármit is érte? És ha kész vagy rá, megteszed? Ha pedig még csak kialakulóban van a dolog, akkor ha kialakul képes leszel-e rá te vagy ő?""""""

Na. nem tudom mi jött le a dologból, de a türelem meghozza a gyümölcsét, pláne ha ennyire szeretitek egymást. MEGÉRDEMLITEK EGYMÁST. Csodálatos pár lehettek. De ezekből a részletekből, amiket megadtál nem tudok konkrét tanácsod adni. A legfontosabb: HA IGAZÁN SZERETED, BÁRMIT FELÁLDOZOL, BÁRMI ÁRON. Nem marad el a jutalmad (((18/F)))

2012. dec. 25. 23:29
 5/8 anonim válasza:
attól hogy ő feláldozza a barátját az idejét és minden egyebet, neked nem kell ugyanezt tenni. a különbözö értékrendek szülik a konfliktust (ezt amit irtál a kérdésbe) neked csak ugyanolyannak kell maradnod és azt tedd ami töled telik... ez nem értékmérce, ki mennyit tesz és kinek mennyit kell
2012. dec. 25. 23:33
 6/8 anonim válasza:
mondjuk igy példának pont csak, unokatesóm is pont ebben a cipöben járt. csak hétvégén látták egymást ,2 évig voltak együtt, a fiú minde barátját eldobta,csak arra várt hogy mindig a lány mellett legyen.de késöbb ez elég nagy teher. már csak mert már most azon filózol hogy háláld meg * ha pedig ezt teszed akkor nem tudod megtenni ugye, mert keresnéd rá a megoldás (speciel az is baj hogy már gondolkozol ezen) a vége persze a szokásos, "én mindent feláldoztam érted,neked is ezt kell tenned" szindróma lett, még ha az elején nem is mondta. szó nélkül szakitás lett a vége mert a negativumok és a távolság tönkretette. persze neked nembiztos hogy ilyen lesz,csak leirtam példaként
2012. dec. 25. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:
A k.rvázásról is leszokott? Vagy még mindig döntögeti a sok ringyót?
2012. dec. 27. 00:30
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, kicsit gondolkoztam néhányon és átértékeltem dolgokat :)

az utolsó válaszra csak annyit mindenki magából indul ki ;)

2013. jan. 1. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!