Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha két fiatal szereti egymást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két fiatal szereti egymást, de nincs kedvük szeretkezni, akkor hogy oldják meg? Mit tehet a lány?

Figyelt kérdés
a Fiu érzékeny és magár venné, ogy vele van gond, de nemakarnak szakítani, csak régen voltak együtt, mert nincs kedvük. mit lehet csinálni??
2007. szept. 5. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha két ember igazán szereti egymást akkor olyan nincs, hogy nincs kedvük szeretkezni. az mindegy, hogy fiatalok vagy idősebbek.
2007. szept. 5. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha igazán szeretitek egymást és régóta jártok,előbb vagy utóbb úgyis lessz megint valami.Sok sikert nektek a jövőben!!!
2007. szept. 5. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Elöfordul,hogy egy ideig kimarad.Jó attól függ,hogy az mennyi idö.nálunk is elöfordult már.10e´ve vagyunk eggy pár.de elöbb-utóbb valaki kezdeme´nyez,e´s ha "beindul a motor"vissza áll minden a rédi kere´vágasba.

Arra néznetek kell,hogy a harmónia meglegyen köztetek.

további boldogságot.

2007. szept. 6. 07:17
 4/5 anonim válasza:
80%
Akkor nem szerelmesek vagytok, csak barátok, csak szeretitek egymást, de nem mint egy pár, hanem mint két jóbarát. Ha szerelmesek lennétek akkor minden percben kívánnátok egymást! Ha pedig nem... akkor csak kedvelitek egymást, jól megvagytok, de nem biztos, hogy van jövője a kapcsolatnak. Ha nálunk pár nap kimarad a menszesz miatt, már megőrülünk egymásért és szinte egymásnak esünk.
2007. szept. 7. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értek egyet az előttem szólóval hiszen a szerelem nem a sexről szól. Attól még hogy nem dugnak éjjel nappal szerethetik egymást. Én lassan egy éve leszek együtt a barátommal de nálunk is van olyan hogy tartunk mondjuk 1hét szünetet és köv héten jobban kívánjuk egymást és jobban is esik a dolog. De ha mondjuk 1hónapig nem lenne semmi akkor sem szeretnék ki belőle mert nem a sex körül forog a kapcsolat. Sztem legalábbis. Úgyhogy beszéljétek meg a dolgokat és ha igazán szeretitek egymást akkor meg fogjátok érteni egymást! Sok sikert:)
2007. szept. 11. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!