Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan lehet egy punnyadó távkapcsolatot feldobni?

Figyelt kérdés
igen ez most tényleg hülyén hangzik,de gondoljatok bele,ha már a párotok azt hiszi hogy te őt már nem is szereted,mégis kitart melletted mert megőrül érted.Mivel lehet feltornázni végre a jó hangulatot?mert én mér nagyon szerertném.Két veszekedős éjszakán vagyunk tul semmi negativ kommentet vagy föl ruglak benneteket.Nem lehetne az hogy Happy??? :DD ahjj de nehééz máár
2012. dec. 30. 22:19
 1/4 anonim válasza:
Hugyozd pofon.
2012. dec. 30. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
egy távkapcsolat mióta rendes párkapcsolat? miért jó az, ha valakit alig látsz?
2012. dec. 30. 23:45
 3/4 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem jó és hidd el én élvezem ezt a legkevésbé,csak sajnos ugy hozta a sors hogy el kellett költöznöm és ezellen nem nagyon lehet mit tenni :/ de azért probáljuk úgy felfogni a külön töltött időt hogy hamarosan majd találkozunk :)
2012. dec. 30. 23:51
 4/4 anonim válasza:
2-es válaszoló....szerinted valaki azért megy bele egy távkapcsolatba, mert hű de jo buli? hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni egyáltalán? látni, hogy még soha nem allitott az élet ilyen nehéz akadály elé...tudod, van amikor nem ugy jönnek össze a dolgok ahogy az ember akarja, es szerelemből se élsz meg...és főleg most nem kellett volna ezt ideirnod...nem latod miről szol a kérdés? semmi köze a válaszodnak hozzá! szóval kedves kérdező, én távkapcsolatban élek, és nem bánom egyáltalán, és hidd el rengetegen járnak a te és az én cipőmben...egy távkapcsolatot nehéz fenntartani, de szerintem te is beleedződtél már. Nem szabad kétségbeesned! mi sokat vagyunk együtt skypeon, jo nem potolja a valosagot, igen en is tudom...de ha az ember kellőképpen türelmesen kezeli az egészet és nem borul ki rajta, ki lehet birni. Egyébként mi telefonalas közben alszunk el, mivel korlatlan kártyája van...skype közben elinditjuk ugyanazt a filmet..és igy együtt éljük át...stb stb...a barátommal 4 honap utan most talalkoztam decemberben, egy hónapot töltött nálam, és ma hajnali egykor váltunk el...nem tudom mikor latom ujra, kb 3-4-5 hónap mulva...ki kell birni nincs mese...ne add fel, egyébként kivancsi lennék a fejleményekre.. :)
2013. jan. 9. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!