Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóbb egy srác, ha van barátnője? (függetlenül attól, hogy a lányok tudnak-e róla)
Figyelt kérdés
Ezt csak én gondolom rosszul, vagy van valami értelmes magyarázata? Amíg nem volt barátnőm nem jöttek össze dolgok, mióta van, azóta meg több is összejöhetett volna, de én hűséges vagyok, nem csalom meg.2012. dec. 30. 20:25
11/14 anonim válasza:
A férfi olyan mint a WC ha foglalt akkor mindenkinek kell ha szabad akkor le se szarják
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, a 10 percen belüli reakcióidő pedig kifejezetten lenyűgözött :D
Jó érzés, hogy ellenállhatatlan vagyok :D
2012. dec. 30. 20:38
13/14 anonim válasza:
Ha már van csajod nem vagy lúzer! Ezt gondolják
14/14 anonim válasza:
Lehet h csak Murphy törvénye, de az is lehet, h változtattál vmit a külsődön, azóta jobban tetszel a lányoknak, és összejöttél az elsővel, akinek kellettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!