Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért ennyire bizalmatlanok? Miért olyan sok a magányos ember?
Nem abszolút nem!:D
Célom a bizalom elnyerése. :)
Csak ha mindenki szúrós akkor felfogom adni, és nem leszek kíváncsi igazán senkire, aztán savanyú banya leszek én is. :D
Basszus, most nézem, hogy milyen szúrós vagyok és holnap nem lehet így celebkedni. A frisse mosott haj is sokkal bizalomgerjesztőbb.
Ámde kinek a bizalmát akarod elnyerni? Te figyelj, valami Kata, talán a Csongrádi már megénekelte ezt a magányosdit, valami Honnan jön ez a rengeteg magányos ember címmel, szal nem új a dolog, meg rémlik egy "Magányomban álmodoztam róla... is ez spec Bikini. Igen arról én is...
Hát igen a frissen mosott haj, meg a tiszta hónalj, az nagyon fontos!!! :D
Borotválkozni nem kell, képekben, átvitt értelemben beszéltem.
A borosta tök szexi! Persze ha csak nem szúr! :D
És a tiszta lábbal mi van?
De milyen az ami borosta és nem szúr. Ez paradoxon. Lényege éppen az, hogy szúr, izé, smirglizzen.
Nem feltétlenül. Ami pár picit hosszabb, és előtte nem borotvával, hanem olyan géppel volt vágva, az nem szúr.
Az a jó ha kb 0,5-1cm és jó puha. Akkor lehet bele dorombolni.
Senki nem mondta hogy ez ok!
Te magányosnak érzed magad?
Persze a büdös hónalj, mosatlan haj elég taszító tud lenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!