Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavkapcsolatban vagyok, legutoljara telen lattam mikor hazalatogattam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eleinte ugy indult a dolog h majd kijon hozzam oktoberben es majd meglatjuk h jovunk ki egymassal ill mennyire kepes kulfoldon elni. azota o jobban belem habarodott mint en o beleje. Mindig ugy tekintettem a dologra h tobb eselyes... parszor megegettem mar a kezem nem szeretnek almokat kergetni es a vegen azt kapom aranyos kedves csinos csaj vagyok mindenben megfelelek DE... igy hiu abrandot nem kergetek de o ezt erzi es az utobbi idoben ezert nagyon kerdore vagyok vonva. en probaltam neki elmagyarazni dolgokat de nem sok sikerrel jartam eddig. inkabb visszakanyarodik a dolog oda h en nem vagyok kepes kotodni hozza es nem adom meg neki a kello bizalmat. de konyorgom ilyen feltetellel hogyan???? azt tudja h en NEM koltozom vissza Mo-ra semmi szin alatt sem tehat mielott belevagtunk volna en ezt leszogeztem. nekem nagyon jo eletem van kulhonban es mar sok eve tavol vagyok Mo-rol tehat allas szempontjabol sincs ertekelheto gyaksim, meg egyebek... meg o nem tudna biztositani nekem ezt az anyagi hatteret amim van...
2008. máj. 30. 05:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért is vagy pontosan kérdőre vonva? Egyébként igazadvan, semmi szín alatt ne költözz haza:(
2008. máj. 30. 07:07
 2/4 A kérdező kommentje:
az a baja h nem kotodok hozza melyen erzelmileg. h szerinte en nem vagyok ugy bele szerelmes mint o en belem. szerelmes tenyleg nem vagyok de nem is akarok ilyen feltelek mellett. ha 100%ra tudnam h jon es marad es nem ugy h jon es hazamgy majd elgondolkodik... igy nem is akarok szerelmes lenni. persze ettol meg megprobalnam h milyen vele egyutt elni... de tobbet igy nem szeretnek... a mult tapasztalatai miatt...
2008. máj. 30. 07:18
 3/4 A kérdező kommentje:

nem szeretnek bele habarodni igy kontrollalom az erzeseket. meghat persze ami volt az is lelaposodott hisz kari ota nem lattam. en elem itt az eletem... o meg az ovet ottan... csak skype-on beszelunk...

tavaly voltam olyan szituban amikor is belehabarodtam egy klassz sracba aki utana rajott h meg o szeretne kulfoldre menni dolgozni meg ilyenek en mar ezeket a dolgokat megleptem tehat en mar nyugis eletre vagyom, amikor kozolte h igen mindenben bejovok neki meg remek csaj vagyok de meg sem o nem kesz egy komolyabb kapcsolatra. nekem meg a szivem hasadt meg es honapokig probaltam a fajdalmon tultenni magam. tehat meg egyszer igy foleg igy h elore tudom h o majd hazamegy es dont igy nem akarok komolyan kotodni hozza... felek... h ugyanaz tortenik meg mint tavaly...

2008. máj. 30. 07:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad, hogy mielőtt kimentél együtt voltatok-e és ha igen, akkor mennyi ideig. Szerintem függ ettől is, hogy itthon milyen volt a kapcsolatotok, stb...

Szóval, ha többet elmondasz, talán tudok tanácsot adni!

2008. máj. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!