Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezhetném neki, hogy rólam is kérdezzen? Érdeklem egyáltalán?
Rámírt már régebben egy fiú aki nagyon tetszett nekem már rég óta. Még soha nem beszéltünk élöben. Chateléskor mindig én kérdezek róla, nekem kell témákat is kitalálni. Nem szoktunk sokáig írni, meg meg is akad az irás, rólam, hobbijaimbról nem kérdez sokat, viszont közös hobbink van több is, arról szoktunk is irni. Találkozásról már esert szó, de abbamardt.. néha egy hónapig nem ír, aztán megint pár napig chatelünk és megint nem jelentkezik. Amikor elakad a téma, monta, hogy talaljak ki vlmit, mert ö lusta.. hát tudom furan hangzik, de tenyleg ilyen szetszort, lusta.. ami engem nem zavar, de az már igen, hogy rólam nem kérdez azon kivul, h hogy vagyok/ milyen volt a napom.
Hogy hozhatnám szóba, hogy megértse? Hogyan erzékeltethetném vele. Már töbszõr irtam neki, h mar kinos szinte, h csak kerdezek, meg hogy úgy érzem mintha vallatnám, de ö csak azt irta, hogy nem zavarja, nyugodtan kerdezzek. Szòval nem értette meg, hogy mire is akartam rámutatni. Kedvesen, nem szemrehanyaskeppen hogyan jelezhetnem, hogy jobban esne, h ha rolam is kerdezne? O egyszeruen ilyen tipus aki azt hiszi, igy van rendben, es talan nem veszi eszre, hogy emiatt áll meg a beszélgetés, mert kifogyok a kerdesekböl.
Vagy ha nem erdelem, akk annak ellenere, hogy megall a duma, miert ir ram? Nem értem.
Vagy hogyan hozhatnak fel temat kettonkrol? Mert mindig ilyen általáos témák mennek. Koszonom az ertelmes valaszokat! :)
Ez érdekes dolog, mert általában fordítva szokott lenni...
A fiú érdeklődik, a lány meg lekakilja a buksiját.
De egy ilyen fiú mégis miért vonzó neked?
szerintem jobb ha élni hagyod a srácot,ne rontsd el az életét hogy a részévé akarsz válni,és ezt tanácsolom a többi
megfejthetetlen és bonyolult nőtnek is
Játssz vele olyat hogy egyet te kérdezel, egyet ő. vagy tegyél fel magadról egy kérdést amire a választ ki kell találnia, aztán ha eltalálja akkor ő jön. mondjuk nem tudom hány éves és mennyire bírja az ilyesmit, mert egy bizonyos életkor után mindez már gyerekes.
kérdést kettőtökről. ha ugyan az a kedvenc együttesetek, mondjuk "nézd megjelent az új lemez", ha pl sportoltok valamit akkor megkérdezheted hol van erre lehetőség, meg h ő merre jár edzésre, esetleg elmehetnétek együtt és akkor már meg is van az első tali.
egyébként meg nyugodtan mondhatod neki hogy nem vagy kérdezőbiztos, és szeretnéd ha nem lenne ennyire egyoldalú a kommunikáció. ha ezen besértődik akkor tényleg csak azért állt szóba veled, hogy ne unatkozzon annyira, akkor meg felejtsd is el, nem érdemes vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!