Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak egy több éves kapcsolatban a megszokás miatt, vagy válasszam az újat? Ti mi alapján döntenétek?
Nekem is volt megszokásos kapcsolatom én 20évesen léptem ki belőle, szintén egy új lehetőség miatt.
Előbb-utóbb az lett a vége, de az új miatt összekaptam magam és léptem, mert mégsem lehetett úgy csinálni, hogy a régi még megvan.
Szerettem nagyon a régit, mint egy barátot testvért vagy nem is tudom. Szóval, jó volt vele főzni, együtt menni valahova, megölelni, de nem szerettem már szexelni vele, csókolózni, tervezni akármit, egyáltalán nem szerettem, hogy a barátnőjeként kezel, egyszerűen minden olyan inkább kellemetlen teher volt, ami "szerelmes" rész.
Szóval léptem, az újat választottam és bumm, imádjuk egymást azóta, nem sokára véget vetünk a vadházasságnak és oltár elé vonulunk. :)
szerintem is az ujat válaszd ha régihez már csak barátság köt...
tudom jol miylen szar helyzet ez.
Ha már nem szerelemmel szereted akkor ilyen fiatalon válaszd inkább az újat..akibe szerelmes lehetsz...azért 20éves kor körül nem kell még megállapodni senkinél, meg-
szokásból meg semmiképpen....a szokásos:a régivel barátok maradtok ha normális..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!