Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácok mennyire vagytok kaphatóak (lazább) kapcsolatra lánnyal?
Nagyon is kaphatoak vagyunk, ezert vagyunk biszexek! :) Mondjuk a 3-as feallasnal mar tobben kiesnek, sokan nem szeretik keverni, vagy sraccal, vagy lannyal akarnak szexelni.
24/f
"a kikötés az, hogy vegyenek be ha pasival szexel vagy legalább mesélje el:D"
Megoldható.
"de tartson barátnőjének akivel vannak közös programok, összebújás stb szóval ne csak szexelni járjunk össze. szóval nagyjából egy biztosabb pont legyek neki. nem csak egy a sok közül."
Ez is.
És milyen típusú pasik jönnek be? Mert a bi-k között is vannak különbségek, én érzékenyebb, nőiesebb típus vagyok és amúgy kapcsolatot keresek!
29/f
Általában egy biszex férfinak van állandó lány párja /kapcsolata és lazább kapcsolatot tart fent fiúkkal.
Szerintem..:)
32/F
Hehe. :D
Ezzel csak az a baj, hogy aktív típus vagyok, így azt nem vállalnám be, hogy egy szendvicsben középen legyek, azt meg nem kultiválnám, hogy a barátnőmet más hapek kapja el, míg én meg azt rakom. Na jó, azért ez utóbbiba már látnák fantáziát, de meglepne, ha nem lennék féltékeny közben. Sima több behatolásos szexre meg találsz hetero srácokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!