Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondja a barátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja a barátom, hogy azért nem érti, hogy miért szeretnék vele szilveszterezni, mert annyi más alkalom és lehetőség van, hogy együtt legyünk, miért pont szilveszterkor kell? Mi a véleményetek erről? Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

2012. dec. 29. 13:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

én biztos vagyok benne, hogy nem megcsalni akar.

úgy néz ki, hogy együtt fogunk szilveszterezni, csak ez a véleménye róla. nekem meg ez nem esik jól. (de jogosan nem esik jól, vagy csak hisztizek?)

2012. dec. 29. 13:25
 12/22 anonim ***** válasza:
Szilveszterkor nélküled akar bulizni....
2012. dec. 29. 13:26
 13/22 anonim ***** válasza:
megakar csalni és meg is fog
2012. dec. 29. 13:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem rosszul esne, bar nalunk is ez a helyzet :(
2012. dec. 29. 13:29
 15/22 anonim ***** válasza:

# 13/14

Neked ez a rögeszméd?

2012. dec. 29. 13:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó,ne is zavarjon,hogy hogy a 2 megcsalós választ nem ugyanaz adta:D nekem 76% a másik meg 38%.Nézz..:))
2012. dec. 29. 13:33
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem rosszul esne, bar nalunk is ez a helyzet :(
2012. dec. 29. 13:34
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez baj. Szerintem egyértelmű hogy a párok együtt töltik a szilvesztert. Összeszerveztek egy kis társaságot ennyi. Ha ennyire nem akarja veled tölteni, akkor valami baromságot terveztek a haverokkal..
2012. dec. 29. 13:39
 19/22 Lues ***** válasza:
Ez érdekes. Én mióta együtt vagyok a párommal, minden szilvesztert együtt töltöttünk. Hol az én barátaimmal, hol pedig az ő haverjaival. Sőt, alig várta, hogy bemutasson a barátainak. Valami nem stimmel vele! Én lehet nem mennék vele bulizni ha ez a véleménye. Menjen azzal, akivel akar.
2012. dec. 29. 14:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,ez attól is függ mennyire közös a baráti társaságotok....nekem a párommal teljes mértékben közös,és ez nem is volt kérdés.......de amúgy is,pont újévkor azért nem szakadna meg ha veled lenne .....
2012. dec. 29. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!