Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás. Ki hogyan dolgozta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás. Ki hogyan dolgozta fel?

Figyelt kérdés
Hiszek és bízok abban, hogy nem fordul elő többször, érzem azt, hogy a párom hihetetlenül sokat tanult az esetből, amiért hagyta, hogy idáig fajuljanak a dolgok, hogy képes volt ezt velem megtenni. És mégis fáj. Nagyon. Hogyan lehet ezt az érzést enyhíteni?
2009. aug. 25. 12:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sehogy. Mai napig nem tudtam megbocsátani,hogy az akkori barátom karácsonykor megcsalt az exével. Szép kis karácsonyi ajándék mondhatom :D Persze egyből kidobtam.
2009. aug. 25. 12:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én még a mai napig el tudnám vágni az exem torkát, amiért egyszerre 3 másik pasival is megcsalt.

20/f

2009. aug. 25. 12:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Aránylag könnyedén veszem. Mivel tudom, hogy később úgyis rájön, hogy mekkora balfék volt. Akkor már késő. Van egy barátnőm aki nehezen van túl egy szakításon, megcsaláson. Járkál a volt barátja után és irogat neki. Ez nem igazán jó, mert ha épp az exnek új kapcsolata van akkor azt is tönkre lehet tenni illetve sokkal jobban meg fog gyűlölni az ex.
2009. aug. 25. 12:32
 4/12 A kérdező kommentje:
Egy kis plusz adalék: arra volnék kíváncsi, hogy van-e olyan, aki megbocsátás mellett döntött, együtt maradt a párjával, és ha igen, milyen tanáccsal tudna nekem szolgálni?
2009. aug. 25. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
66%

Én nagyon nehezen dolgoztam fel. Sőt... lehet hogy még most is fáj...

A barátom 1 év után vallotta be, hogy megcsalt az exével. Azzal, aki éveket tett tönkre az életéből. Éreztem. De ha rákérdeztem, mindig letagadta. Akkor időt kértem. Eltelt azóta 1 év, és a barátom 180°-os fordulatot vett. Állandóan velem van, és esze ágában sincs újra megtenni. Főleg hogy az exe 19 évesen szült egy gyereket.. egy olyan pasinak, akit azóta szintén tönkretett. Akkor ezért maradtam vele, mert nem akartam, hogy az a nő vhogy visszahóditsa, és a szemem előtt tegye tönkre. Ma már ki tudom mondani: megérte!!!

L/22

2009. aug. 25. 14:53
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
Az előbbi vagyok, és csak azt tudom mondani, hogyha látod a párodon hogy megbánta és igyekszik, és te is szereted őt, mindenképpen adj neki egy esélyt mert bár gázul hangzik: nem létezik hűséges pasi... én legalábbis nem merem kijelenti 100%os biztonsággal. De sztem nem csak én nem. L/22
2009. aug. 25. 14:56
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. Megnyugtattál kicsit.
2009. aug. 25. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Na várjunk csak...ne szaladjunk ennyire előre.

Kicsit több kellene,

Csak szex volt, vagy szerette is a lányt? Mit mondott miért tette?

Kicsit részletezd pls....

2009. aug. 25. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:

tapasztalatból annyit tudok írni, hogy kutyábólnem lesz szalonna!!sajna nem hiába. volt egy pasim 2évi voltam vele,persze vagy 3szor szakitottunk,akkor még diákszerelem tudod.megcsalt,összevissza iérgetett,még sírt is,mivel kidobtam 2hónapig hajtott és viszakönyörögte magát.Szegény annyira megbánta hogy utána ugyan úgy folytatta és nem egy lánnyal... amiket hallok róla, a mai napig nem bír a vérével..elég ciki

21/l

2009. aug. 25. 21:38
 10/12 anonim ***** válasza:

A kapcsolatunk elején léptem még félre. De megbeszéltük, hogy ő kell nekem és sajnálom. Hónapokig nem bízott bennem és nagyon rossz volt. Aztán most már kezd egyre jobban bízni bennem, de pl ha megyek valahova mindig elkéretőzök tőle és mindig tudja hol vagyok, kivel, stb. Kb. Egy év alatt nyertem vissza a bizalmát, hétfőtől összeköltözünk. :)

18/L

Haley

2009. aug. 26. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!