Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál a pároddal ha soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál a pároddal ha soha többé nem borotválkozna?

Figyelt kérdés
sehol.
2012. dec. 28. 21:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Végülis ha lenyírja pár milliméteresre, akkor lehet, hogy nem. Mert nem minden férfinak áll jól a teljes szakáll + bajusz. De ha jól állna neki, és ilyen rövid lenne, akkor nem hagynám el.
2012. dec. 28. 22:02
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

Bocsika, de Ő nem egy ápolt szakállról beszélt, hanem azt írta, hogy "soha többé nem borotválkozna".

Úgy meg csak torzonborz Hopi lenne, az ősember.

2012. dec. 28. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Amúgy meg a borotválkozni meg szakállat megnyesni két különböző dolog.
2012. dec. 28. 22:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Én utálom a szakállat meg a borostát, párom meg után borotválkozni... Szóval kénytelen vagyok elviselni, de ezért nem szakítanék vele, mert szeretem. 25N
2012. dec. 28. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem vàrom el a pasimtól ,hofy szörtelenìtsen,szàmomra ez férfias.....de!azért arra magàtól is odafigyel,hogy ne legyen ott lent öserdö......viszont ha nem figyelne erre akkor sem dobnàm ki,max ràvenném,hogy ugyan szsje màr le.....söt én is szìvesen leszedném neki,és akkor màr a lustasàga se kifogàs,és mindenki jól jár :D
2012. dec. 28. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!