Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintem ez már beteges....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem ez már beteges. Vagy csak én látom így?

Figyelt kérdés
Hétvégén a pasim megvádolt, hogy csalom a legjobb barátommal, és elhagyott, megrángatott mindenki előtt egy buliban, mindezt azért mert ő elment iszogatni a haverjaival és akkor én is a barátaimmal töltöttem az estét. Aztán mintha semmi sem történt volna vissza akart fogadni.De én már nem hagytam, mert ez már nem az első eset volt, korábban az ő legjobb barátjával vádolt meg, hogy viszonyunk van. Szerintem ez már beteges, mert állandóan meg akar nekem tiltani mindent, egyszer az a baja, ha nem megyek ki a barátaimmal, ha kimegyek egy dzsúszra, meg folyton hívogat, meg bánt. Jól tettem hogy elhagytam? Az a baj, hogy nagyon szeretem, mit tehetnék, hogy legyen bennem annyi akarat, hogy ne fogadjam vissza? Segítsetek.
2009. aug. 25. 11:42
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

szerintem, de ezcsak az én véleménye, az sosem vezet jóra, ha a lánynak vannak ilyen fiú legjobb barátai. lány és fiú között ugyanis nemlehetséges csupán csak barátság.

én csak ennyit akartam...

2009. aug. 25. 11:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
jól tetted. és ne is beszélj vele többé
2009. aug. 25. 11:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd egy ideig, ha már látod hogy változik és úgy akar visszamenni akkor visszafogadhatod, de kösd ki hogy mégegyszer ezt nem bocsájtod meg.
2009. aug. 25. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

már h ne lenne lehetséges? ekem pl rengeteg fiu barátom van. de csak barátság semmitöbb! namind1.

szerintem ne hagyd el véglegesen mert csak szenvednél mivel szereted.. mond meg neki h visszafogadod ha képes változni! ha nemképes akkor egyértelmű vége...

2009. aug. 25. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem o mar ilyen marad, ez a termeszete... nem fog megvaltozni... lehet megjatszani magat esetleg egy ideig az menne neki... szerintem jol tetted h elhagytad... es ne fogad vissza... gondolj bele... a kapcsolat egyik alapja a bizalom... o ennyire biz meg benned... fuvel-faval megvadol...
2009. aug. 25. 11:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én nem a fiúhaverokról beszéltem, hanem ilyen fiú legjobb barátokról. aki olyna mint egy legjobb barátnő csaj, csakez fiú. ilyen sztem nincsen. és egyik fél sem nézi az ilyeneket jószemmel, se a csaj, se a pasi, ha az egyiknek ilyenje van
2009. aug. 25. 11:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Vissza ne fogadd! sose fog megváltozni, szenvedjen más nő a hülyesége miatt, de ne te! töröld a számát, tiltsd+töröld msn-ről, az a legjobb, ha egy időre az összes közösségi portálról is törlöd magad. kerüld a helyeket, ahol összefuthattok. ha otthon keres, tagadd le magad. ez csak így megy.
2009. aug. 25. 11:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez már nem az első eset, több, mint egy éve vagyunk együtt és állandóan tűrnöm kellett, eljárkált nélkülem diszkóba, hazudott nekem rengeteget, sokszor becsapott. És a fiú baráthoz annyit, hogy már 10 éve a legjobb barátom, lányos fiú és ráadásul a rokonom....
2009. aug. 25. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp se fogadd vissza. Világos, hogy csak azért akar visszamenni hozzád, mert égő lenne a haverjai előtt ha nincs nője!! Nehéz lesz elfelejteni, de egy hónap múlva meglátod, hogy már lesz neki valaki más, és hogy soha nem is szeretett. Egy ilyen miatt ne tedd tönkre az életed!!
2009. aug. 25. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el a francab,mert később majd korházba járkálsz a sérüléseiddel amit a barátod okoz.Hogy lehet egy ilyen embert szeretned?Te tiszta hülye vagy!Már bocs...
2009. aug. 25. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!