Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megszeretnék változni. A pasimra túlságosan féltékeny vagyok és elég sokat hisztizek hulyeségek végett :S de próbálom magam kontrollálni de sajna nemegy...:S pláne ha msn-en írunk. Biztos van benne is hiba meg minden de van bennem is. Engem jobban a féltékenység probléma érdekel.. Kilehet belole egyáltalán gyógyulni? koszi! 16/L
2009. aug. 25. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Önkontroll.

Gondolj arra, ha féltékenykedni kezdenél, hogy a barátod nem lenne veled ha nem szeretne. Nem?

És mielőtt újra nekiállnál, gondolj arra is, hogy vele jobb vagy nélküle. Mert egyszer csak lelécel mellőled.

Én is féltékeny voltam mint a fene. De muszáj volt kontrollálnom, mert nekem a barátom kellett nem a magány...

L/22

2009. aug. 25. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen gondolkozz el rajta hogy miért kéne féltékenynek lenni. Ha szeret és meg is kap tőled mindent ami neki kell akkor miért menne máshoz. Kis féltékenység mindenkiben van, az természetes.
2009. aug. 25. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet nem fogsz neki örülni, de én akkor gyógyultam ki a hisztiből (azért hisztiztem mert féltem, tudtam hogy valami nem jó neki,de az utolsó pillanatig mosolygott, utána azt mondta mindig lett volna esélyem megváltozni, na kössz hogy szólt is -.-") amikor elhagyott a szerelmem... :( De te próbálj meg előbb. Gondolt végig hogy van-e rá okod.
2009. aug. 25. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!