Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozhatok még normális fiúkkal?
15 évesen...
A helyzet az ,hogy te férfira vágysz nem fiúra. Ehhez pedig még sokat kéne várj. Legalább 23-25 éves korunkban lesz férfias gondolkodás és egy férfi már nem akar lányt, neki már nő kell aki 20 fölött van.
Hát ennyi idősen már nem fogsz találkozni normális fiúval.. előbb kellett volna kezdeni :)
No, de komolyra fordítva a szót, ha van kedved beszélgetni picit, írhatnál egy privátot. Kíváncsi lennék pár dologra.
22/F
Van egy kis igazság a 16-osban. Eleinte én is úgy voltam, hogy nem járok ilyen helyekre, mert hogy ott csak ribik vannak, de aztán engedtem a haveroknak. Elbeszélgetünk vagy elszórakozunk, de ettől függetlenül nem szedeg fel senkit aki "öntudatlan" állapotban van :P
Ha el is megyek ilyen helyre, akkor azért van, mert én vagok a sofőr, vagy mert a haveri társaság.. ilyenkor aztán figyelek rendesen hogy mi történik körülöttem néha.
Nem tudom mi a normális számodra, de miattam találkozhatunk. Csak mennyi az esélye, hogy egy helyen lakunk? :D Inkább írj egy privátot ha úgy érzed.. nyugi nem harapok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!