Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakivel történt már olyan, élt már át olyat, mint a filmekben?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez hülyén hangzik, de az egyik barátom így találkozott a barátnőjével, és két éve együtt vannak. Mással is megesett már? :)2012. dec. 28. 16:46
1/11 Mókusgyilkos válasza:
becsöngetett a házába szerelőnek álcázva magát majd azt mondta -Hmm. és utána dugtak a zuhany alatt?:D az jó.
3/11 anonim válasza:
Ja felborultam kocsival mint Jason Statham
4/11 anonim válasza:
Mi? Sok film, sok Kapcsolat kezdete.
6/11 anonim válasza:
Ja. Épp felálltam, hogy kivegyek egy sört a hűtőből, erre valami alak kiabált, hogy "Ennyi. Nem volt jó. Újravesszük." És akkor visszaültem, plusz megigazították rajtam a sminket.
8/11 anonim válasza:
Én mikor este csengettek pont úgy megrémültem, ahogy a horrorfilmekben szokás.
9/11 anonim válasza:
Velem igen: találkoztam egy csodálatos lánnyal és minden gyönyörű volt. Utána elromlottak a dolgok már nincs semmi értelme az életemnek (most tartok itt) vagy most fog jönni a fordulat: egy nő akibe halálosan beleszeretek és minden szép lesz (amerikai nyálfilm) vagy életem végéig nyafogok hogy nekem milyen sz@r (brit dráma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!