Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tegyem a barátnőmet szilveszterkor? Be lehetne fizetni valahova, míg én a haverokkal bulizok?
Figyelt kérdés
Minden jó tanács jöhet!2012. dec. 28. 11:02
11/17 Pretty_Fighter válasza:
Szerintem csak támaszd oda a kocsma melletti falhoz.Ha félsz,hogy ellopják,láncot is tehetsz rá.
12/17 anonim válasza:
Szakíts vele, hátha talál egy férfit!
13/17 A kérdező kommentje:
A kikötözős szex tetszik a legjobban. Kikötöm és azt mondom 1 percre kimegyek, ezalatt meg tudok lépni. Csak majd valahogy úgy kéne csinálni, hogy egy-két óra múlva ha rájön, hogy megvicceltem, akkor azért magától ki tudjon szabadulni.
2012. dec. 28. 12:58
14/17 anonim válasza:
Szerintem passzold le a barátnőinek, velük legalább jól fogja érezni magát, te meg menj el bulizni és úgy idd le magad, hogy a detox se segítsen rajtad:) Na, úgy lesz neki a legjobb! Úgysem kell neki egy olyan patkány, mint te. ;)
16/17 anonim válasza:
hát tudom késő de most láttam a kérdést: kár hogy nem kérted meg Kowalskit (madagaszkár pingvin) adja kölcsön a zsugorsugarat, magaddal vihetted volna... :/ de ha így gondolkodsz hogy "Be lehetne FIZETNI valahová?" Így akarsz megszabadulni tőle akkor inkább mondd meg azt neki hogy "inkább bepiálok, aztán részegen kiállok a villamos elé hogy elcsapjon, te addig ülj itt a hotelben és várj meg oké?"
17/17 anonim válasza:
Hát, gyerek, nem lennék a barátnőd.
Szerintem szakíts vele, mert ha fontos lenne neked, akkor vagy vinnéd magaddal, vagy vele mennél kettesben valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!