Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli pasik, ti ezt hogy fogadnátok a barátnőtöktől?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, a barátnőd 9-10 évvel fiatalabb nálatok. Közös az érdeklődési körötök, hobbijaitok, alapvetően passzoltok egymáshoz agyban és gondolkodásban, normális lány. Viszont néha 1-2 napra rájön a bolondság, ilyenkor sokat nevet, hülyeségeket beszél, fel van pörögve, olyan, mint tinédzserkorában volt. Tényleg rövid ideig tartanak az ilyenek, max 2 nap, utána minden a régi. Ti ezt hogy tolerálnátok? Köszi! (Nem vagyok kíváncsi arra, hogy minek neked ennyivel idősebb pasi, nem ez a helyzet, más miatt kérdezem, csak releváns válaszok érdekelnek.)2012. dec. 28. 01:29
11/16 anonim válasza:
Ha megengeded, lányként mondanák hasonlót. Én 1601/2 voltam, amikor összejöttem egy 21 éves fiúval, 2 évig jártunk és ez alatt én rendesen pörögtem, de ő jött velem mindig. Fél éjszakákat végigtáncoltunk, pedig amikor megismertem még táncolni sem tudott. Megtanult, vagy is megtanítottam és buliztunk sokat. Mindenki öregnek mondta hozzám, de nagyon tűrte a szeszélyeimet.Azok pedig még most is vannak, meg kell hagyni. Viszont emellett, egy okos értelmes ember volt.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, jó ilyet olvasni :)
2012. dec. 28. 02:17
13/16 anonim válasza:
Havonta 1x ez normális. Jobban is figyelhettél volna biológia órán.
14/16 anonim válasza:
Szia! Szerintem egyáltalán nem gáz és lehet hogy nem az életkor határozza meg ezeket a néhány napos megőrüléseket. Mikor párkapcsolatban éltem nekem is voltak ilyenek bár én voltam az idősebb két évvel de volt hogy májusban annyira elkapott a lendület hogy csak úgy nem sikerült még az utolsó busszal sem hazérnem és nem azért mert csajoztam csak mert nem jött a szabadság érzés és kész.
15/16 anonim válasza:
Öhm én lány vagyok, a párom harmincas...és detto ilyen vagyok...néha úgymond rámjön az 5 perc :D de a barátom így szeretek évek óta...:) elmondása szerint szereti ha bolond vagyok :D sőt néha Ő is ilyen :)
L22
16/16 anonim válasza:
dal is született erről:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!