Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, milyen gesztusok esnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen gesztusok esnek nagyon jól a barátnőtöktől?

Figyelt kérdés

Lehet ez bármilyen apróság vagy nagyobb dolog is.

Légyszi ne szexuális tartalmút írjatok, arra van rengeteg ötletem, most ezen lépjünk túl! :)

Annyi figyelmessége van, ami nagyon jól esik, és félek, hogy nem tudom eléggé viszonozni.

21 évesek vagyunk

2012. nov. 15. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
ha meglep egy üveg sörrel mielöt le.op
2012. nov. 15. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Istenem! Milyen görények vannak!
2012. nov. 15. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha megvakarja a hátam:)
2012. nov. 15. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! Szerintem nem a te dolgod, hogy mindent viszonoz. A pasi ad a nő kap. Te szépen fejezd ki, hogy mennyire figyelmes és ő már ettől is boldog lesz. Ha rágörcsölsz erre és mindent vissza akarsz neki adni "kamatostul", attól vagy megijedhet, vagy elereszti magát és utána csak lesheted, hogy mikor fog legközelebb "gesztusokat" adni neked.

Lehet lepontozni, nem érdekel, nekem ez a véleményem, ez a szólás szabadsága.

2012. nov. 15. 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem minden keppen viszonozd neki, ha megerdemli.

Csak adj neki valamit.

A barätnöm egyszer egy olyan regi tetkos rägot vett nekünk 2db-t mert hogy akarta hogy legyen közös tetoväläsunk, amit együtt csinälunk meg,es meghozzä meg is kert hogy csinäljam meg neki, olyan edes volt...(nekem van tetkom azert is tetszett olyan nagyon).

En mint ferfi jobban ertekelem a gesztust.

Szerintem csinälhatnäl neki reggelit is, vidd ägyba neki, nekem az is jol esne. Vagy vedd meg neki a kedvenc söret. Vagy ha van olyan zene amit utälsz, de ö szeret, kapcsold meg es hallgassätok meg együtt. Ez is megmutatja mennyire figyelsz rä...

A kedvenc filmjet akard megnezni vele.

stb...ilyen aprosägok :D

Sok sikert, es edes vagy hogy ilyenen töröd a fejed

2012. nov. 15. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Hátulról odalép hozzén, végigcirógat a nyakamon, beletúr a hajamba és a fülembe súgja, hogy mit jelentek neki. Ilyesmik tök jól tudnak esni.
2012. nov. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!