Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csókolozásnál mennyire gáz ha az egyik fél szemüveges?
Ennél nagyobb gondotok soha ne legyen egy párkapcsolatban. :-)
De most egész komolyan, ez olyan mechanikus görcsölés, jó hogy nem amiatt aggódsz, hány fokos szögben fordítsd a fejed közben.
Ha zavarja, szól, ha nincs gond, marad.
Nagy gáz!! Életveszélyes is lehet, egyszer csókolóztam egy szemüveges lánnyal, összetört a lencse, és egy 4 centis üvegszilánk a szemgödrömön át befúródott a homloklebenyembe!!
Az orvosok nem merték kioperálni, azóta is bennem van, és azóta nem bólogathatok, mert elmozdulhat, és belső vérzést okozhat!
Azóta pokol az életem, múltkor is egy lány a diszkóban megkérdezte, leszophat-e, én meg a nagy zajban hiába mondtam, hogy igen, nem hallotta, bólogatni meg ugye nem tudok.. szörnyű.. :(:(:(
Szóval nagyon vigyázzatok!!
Nem zavaro, en is szemuveges vagyok. Csak sokszor zsiros lesz, ahogy elottem is irtak.
Szex kozben viszont leveszem.
egyáltalán nem gáz :)
a párom szemüveges, és jól áll neki, engem nem zavar, úgyhogy öt sem
csak ha belendültök, azért vedd le, akkor már útba tud lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!