Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csókolózásnál az elején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolózásnál az elején nektek is a torkotokban volt a gyomrotok? :D (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Pár napja jöttem össze a barátommal,és egyszerűen émelyegni kezdek,ha megcsókol...ne értsétek félre,nagyon jó érzés,de utána szabályosan rosszul vagyok,és forog velem a világ....veletek is volt ilyen? ha igen,ez idővel elmúlik?
2012. júl. 2. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak akkor ha nagyon elkap a hév,de am igen előfordult már;D biztosan nagyon jól csókol az a fiúka:P
2012. júl. 2. 21:32
 2/7 A kérdező kommentje:
hát elég jól :) bár viszonyítási alapom nincs,mivel vele volt az első :)
2012. júl. 2. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szerelmesen szinte minden csóknál a torkomban volt
2012. júl. 2. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig tartó első kapcsolatom és életem első csókja:

Már egy jó ideje szerelmes voltam a barátomba, mikor összejöttünk. Másfél hete jártunk, de nyelves csók még nem történt, ezért úgy terveztem, hogy majd én "lekapom". Nem volt szükség a tervem megvalósítására... Részemről csak egy szájrapuszinak indult az egész, de mire észbekaptam, már egymás szájában voltunk. Nem volt időm félni, olyan hirtelen jött minden. Azóta is együtt vagyunk és imádok csókolózni vele. :) Egy 20 éves fiú boldog 16 éves barátnője

2012. júl. 2. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem a gyomromban volt kb. két sör, és nem a torkom volt a gyomromban :p Csokolózás akkor az igazi, ha van benne erotika. Esetleg cigizik s te nem? Mert attól lehet émelyegni :)
2012. júl. 2. 22:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Az émelygést nem úgy értettem...jó értelemben,szerintem az izgulástól van...tudatosan nem izgulok,de azért ha közel hajol,már kalapál a szívem :)
2012. júl. 2. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem a gyomrom volt a torkomban..
2012. júl. 5. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!