Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar féltékennyé tenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar féltékennyé tenni, ha ö tolt el magától?

Figyelt kérdés
Röviden annyi a történet, hogy a fiúval akivel lakom összekavarodtunk.2 honapig minden happy volt, lelkitársak lettünk, pasival még ilyen közel nem kerültünk egymáshoz, a testiség része is rendben volt.aztán egyszercsak buliban smárolt egy csajjal. Ez persze kiderült, pár napig próbált kibékülni aztán egyre jobban megmakacsolta magát és kiállt az elvei mellett h fiatal (22) nem tud burokban élni, és annyira szeret hogy inkább elmondja őszintén, de még ezt sose mondta lánynak. Az tény h eddig kb minden csaját megcsalta, és úgy viselkedett, mint egy hímringyó. Tényleg szerettük egymást, de eltávolodtunk egymástól,ennek ellenére betegesen féltékeny, főleg ha szóba állok a bátyjával, és azóta váltogatva hozza fel magához a ribancokat, meg egy 7 évvel idősebb csajt dugni, aki évek óta a szeretője. Mindenki aki ismeri a történetet, azt mondja h direkt csinálja, és féltékennyé akar tenni, de ragaszkodik is hozzám, és mindenkinek azt mondja h hiányzom neki lelkileg. De nem értem mire jó ez, mert ö lökött el magától. Akkor miért kellene nekem féltékenynek lennem??? Továbbra is együtt lakunk, de alig kommunikálunk, és keveset is találkozunk, meg ugye mindenkinek saját szobája van. Valakinek van valami hasonló dologban tapasztalata? Köszi előre is!
2012. dec. 27. 02:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kérdező hiába hunysz felette szemet, mert attól még megcsal csak nem látod. Addig fejezd be vele, míg nem mélyül el annyira a kapcsolat, hogy nem tudsz tőle elszakadni. Ismerek olyan lányt, aki 4 éve van ugyanilyen kapcsolatban a barátjával, mint te és idegi alapon teljesen tönkre van, csont és bőr. Ő már talán 20 bocsájtotta meg a barátjának, hogy megcsalta és nem tud mit csinálni. Már eljutott odáig, hogy teljesen természetesnek veszi fel és nem érdekli.

Azonnal hagyd ott a fenébe, amíg teheted!

2012. dec. 27. 02:44
 12/22 anonim ***** válasza:
Ja már szétmentetek. Most hiányzol neki, de amint visszakap folytatja tovább az életvitelét. Ne menj vissza hozzá semmi pénzért se! :(
2012. dec. 27. 02:45
 13/22 anonim ***** válasza:
A saját érdekedben szakíts meg vele minden kapcsolatot!!!!!
2012. dec. 27. 02:47
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem nem akarom újrakezdeni vele...kiábrándultam belőle. Bár eleinte tényleg nagyon fájt. Csak nem értem mire jó az h állandoan féltékennyé akar tenni és mintha ezt a hülye odavissza játékot játszaná. A vicc az egészben az h a családja már családtagként tekint rám, és imádnak, pedig eleinte nem is bnöként hanem sima barátként voltam bemutatva.
2012. dec. 27. 02:52
 15/22 anonim ***** válasza:

Szégyen az a gyerek!

Olyan kevés, mint Kiszel tündén a szőr!

2012. dec. 27. 02:56
 16/22 anonim ***** válasza:

Tündén*

már írni se tudok.:/

2012. dec. 27. 02:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha kiábrándultál belőle, akkor csinálhat amit akar nem leszel rá féltékeny. A családja olyan dolog, hogy azzal te nem vagy kisegítve és nem is kell, hogy érdekeljen mit gondol rólad a családja, nem azokkal kell együtt lenned, hanem a h*lye gyerekükkel.
2012. dec. 27. 02:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Itt az a lényeg,h felfogd,h ez a srác egy p*cs!!!Felesleges minden blabla...,h ez meg az milyen jó volt!!!Indulj ki magadból,ha te szeretsz valakit akkor megcsalod?v szerinted ez egy elfogadott dolog?szerintem ez te sem így gondolod mert akkor nem siránkoznál miatta.Ahhoz,h megkapjuk a herceget jó sok békát le kell sz*opnunk sajnos! :)
2012. dec. 27. 02:59
 19/22 A kérdező kommentje:
Tényleg az...sajnos visszaél azzal hogy rettenetesen helyes, és szerintem megszokta h minden lány egyből letolja neki a bugyiját és elnézik neki ezt a viselkedést. Nekem más az értékrendem. A szépség pedig múlandó és azon kívül igazán semmit sem tud felmutatni, se iskolát se semmit...lehet szép az alma ha belülről rohad ugye. De nem azért, de a szeretője is 29 évesen nem ciki neki hogy egy 22 évessel dugatja magát? Évek óta...mikor épp nincs az exemnek senki akkor leveszi a polcrol.
2012. dec. 27. 03:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Neki az sem ciki, mert nincs annyi esze, hogy felfogja és foglalkozzon vele. Nehogy neked kelljen még helyette is szégyellnie magát, szép is lenne.
2012. dec. 27. 03:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!