Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit érezhet?
Hm. Szerintem hasonlót érez mint én. Ő feszeng ha megöleled, hiába teljesen nyílt előtted, mindig is szokatlan lesz az érzés, és feszült ha túl "nyálas"
Akarja viszonozni, de kellő módjával, mennyiségével, de túlzásba ha akarná se tudná vinni
Hidd el, akármilyen visszahúzódó, sokkal hűségesebb, és kitartóbb, és segítőkészebb, illetve megértőbb. Majd meglátod
Ez most lehet, hogy hülyén fog hangzani, de szed fogamzásgátlót?
Mert én, amióta szedek (illetve már nem vagyok ilyen,csak az elején), azóta ugyanezt éreztem én is. Szinte csípett az, ha a barátom hozzám ért, nem esett jól se a simogatás, se a csikizés, se az ölelés, se a túl közeli egymás mellett fekvés, semmi. De nem mindig, de az idő nagy részében így volt. Olyan volt, hogy is mondjam, mintha a testvérem lenne, vagy csak egy jó barátom, nem mintha a szerelmem. Bár most már visszaváltoztam szerencsére. És egyébként hangulatingadozásaim is voltak, minden ok nélkül rámjött a depresszió, a sírás, 5perc múlva meg már pörögtem a boldogságtól. Régen nem voltam ilyen, egyáltalán nem. Szóval ha szed tablettát, lehet, hogy attól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!