Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/12 anonim válasza:
Sajnos még nem tudni,de már kéve valami terv..
F17
3/12 anonim válasza:
Valamerre elmegyek, sajnos úgy tűnik idén csak egyedül.
4/12 anonim válasza:
Otthon. Sajnos minden barátom elígérkezett már valahová, vagy családi összejövetelen lesznek. 16/L
5/12 A kérdező kommentje:
mert nekem sincs programom , csak ez az ügetö szilveszter ! Ha gondolja valamelyik lány szívesen szilveszterezhetünk együtt !! Egy srác !
2012. dec. 26. 15:12
6/12 anonim válasza:
Az a baj ezzel az országgal, hogy télen alig vannak programok. Finnek, svédek, norvégok tudják hogy kell elütni az időt ilyenkor, lenne mit tanulni tőlük.:S
7/12 anonim válasza:
Dolgozom Londonban.
A Westminstertől nézem majd a tűzijátékot ahogy a főnököm ajánlotta.
Aztán nem tudom. El kéne menni a Sohoba ha már ilyen közel vagyok hozzá inni...
Ruhám is van, csak megfagyok.
Főnök nincsen másnap.
8/12 anonim válasza:
Húú..hát még én sem tudom.:D
Egyik barátnőmmel elterveztük, hogy együtt megyünk valamerre, csak még nem döntöttük el, hogy merre :D
Van egy bulizóhely, ami nagyon jó is lenne, mert hétvégente is oda járunk, csak az a baj vele, hogy elég kicsi és most tuti tele lesz..hering party level99 :D
Ezért inkább házibuliba szeretnénk menni, csak hát hívtak minket vagy 5-6 helyre és még nem döntöttük el, hogy melyiket is válasszuk :D pedig már ideje lenne..
9/12 anonim válasza:
Milyen szilveszter lesz bulikor?
10/12 anonim válasza:
Kis létszámú (4-5fő) "házibuli". :) 25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!