Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha valaki tiszteli a nőket? Értem ez alatt, hogy nem használja ki, nem csalja meg és nem képes tárgyként kezelni őket. Pl: szimplán megd. Gni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Te vagy a gáz,hogy nem tudsz különbséget tenni jó és rossz között.

Ami jó az miért lenne "gáz"??

2012. dec. 26. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
... csak tudd kivel lehetsz ilyen es nem lesz gond.
2012. dec. 26. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Mièrt lenne gáz? Ennek alapnak kène lennie.
2012. dec. 26. 12:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, de gyakran jobb lenne érzéketlen tuskónak lenni, mert a csajoknál ők a menők, általában.
2012. dec. 26. 12:57
 5/9 anonim ***** válasza:

én a jófej korrekt kategóriába sorolom magam. (értelemszerűen, hiszen még szűz vagyok, úgyhogy nem voltam lánnyal úgy,hogy csak szimplán megdugni akartam). Van most egy barátnőm, aki korábban már 3 pasival volt.

És ő nagyon szeret engem (én is őt) mindent megadok neki ami csak kellhet egy nőnek, és ő mondta, hogy korábban bejöttek neki ezek a tuskók, ezért is van ilyen múltja, de sajnálja, és sokkal boldogabb mellettem mint eddig bármikor. Hidd el, kedvességgel is lehet csajozni, és az sokkal hoszabb és boldogabb kapcsolatokat eredményez. A kapcsolat pedig nem csak a szexről szól. Majd annak is eljön az ideje, de nem kell elsietni a dolgot azért.

2012. dec. 26. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. Én lány vagyok. Ha szimpatikus a srác,akkor az azért van,mert kedves és figyelmes...Ha bunkó,akkor minden szimpátiám megszűnik iránta,és akkor se kéne ha utánamvágná valaki.
2012. dec. 26. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb csaj aki az érzelmetlen tuskóra bukik meg is érdemli, de elmondom neked ez maximum a 16 év alattiaknál jellemző, akik még nemtudják mi az az igaz szerelem. Rengeteg nőnél próbálkoztam már én is 21 éves vagyok és rájöttem hogy aki már 18 év körüli azoknál csak látszólag van az hogy szerintünk érzelmetlen barátjuk van, rengeteg ilyet ismerek, kedves, jófej párjuk van. Én barátnőm exe is látszólag egy tuskó volt, de jól bánt a barátnőmmel még anno csak ugye a végén bekattant a srác és tárgyként kezelte akkor ismertem meg amikor összevesztek egy buliba és szakítottak és én mentem oda hozzá megvígasztalni, akkor igaz csak barátság lett a dologból, de mivel én érzelmes srác vagyok így a lány belém szeretett pedig külsőre rohadtul nem vagyok egy álomférfi. Hidd el nekem mindegyik lány érzelmes idősebbeknél is maximum csak társaságban nincs ez. És a nőket tisztelni kell a party pics**ák azok akik ezt elviselik de ők ilyenek náluk ne próbálkozz maximum ha egy éjszakára kell neked egy olyan akkor megpróbálhatod.
2012. dec. 26. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:

A mai világ elvárása szerint az,de ha nem veszed figyelembe akkor nem.Igazából a lányok/nők erre olyan 24-25 éves koruktól jönnek rá igazán,akkor veszik észre igazán a valóságot,addig meg az álompasi és hasonlók szerepelnek náluk elsősorban.(Tisztelet a kivételnek,bár ilyennel még nem találkoztam.) :)

21/F

2012. dec. 26. 13:17
 9/9 anonim válasza:

Emlékezz vissza egy exedre, hogy milyen tuskó voltál vele, és, hogy attól romlott meg a kapcsolatotok.

Nem azért, mert jó voltál vele. Vagy tévedek?

2013. jan. 8. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!