Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha valaki tiszteli a nőket? Értem ez alatt, hogy nem használja ki, nem csalja meg és nem képes tárgyként kezelni őket. Pl: szimplán megd. Gni?
Te vagy a gáz,hogy nem tudsz különbséget tenni jó és rossz között.
Ami jó az miért lenne "gáz"??
én a jófej korrekt kategóriába sorolom magam. (értelemszerűen, hiszen még szűz vagyok, úgyhogy nem voltam lánnyal úgy,hogy csak szimplán megdugni akartam). Van most egy barátnőm, aki korábban már 3 pasival volt.
És ő nagyon szeret engem (én is őt) mindent megadok neki ami csak kellhet egy nőnek, és ő mondta, hogy korábban bejöttek neki ezek a tuskók, ezért is van ilyen múltja, de sajnálja, és sokkal boldogabb mellettem mint eddig bármikor. Hidd el, kedvességgel is lehet csajozni, és az sokkal hoszabb és boldogabb kapcsolatokat eredményez. A kapcsolat pedig nem csak a szexről szól. Majd annak is eljön az ideje, de nem kell elsietni a dolgot azért.
A mai világ elvárása szerint az,de ha nem veszed figyelembe akkor nem.Igazából a lányok/nők erre olyan 24-25 éves koruktól jönnek rá igazán,akkor veszik észre igazán a valóságot,addig meg az álompasi és hasonlók szerepelnek náluk elsősorban.(Tisztelet a kivételnek,bár ilyennel még nem találkoztam.) :)
21/F
Emlékezz vissza egy exedre, hogy milyen tuskó voltál vele, és, hogy attól romlott meg a kapcsolatotok.
Nem azért, mert jó voltál vele. Vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!