Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halálosan tetszik egy pasi?

Figyelt kérdés

Még sose voltam szerelmes 17l!

És még barátom se volt, a minap voltam a piacon és láttam egy nagyon helyes, jóképű férfit sztem olyan 20-23 év körüli lehet.

Amint megláttam a szívem gyorsan löktett és vert.

Jó érzés fogod el, többször elmentem előtte és csak

távolról néztem milyen helyes. A boltjáb és közelebb nem mentem hozzá be, mert féltem. Nézeget távolról és közbe nevettem és mosolyra állt a szám. Úgy gondolom hogy ha legközelebb arra van dolgom veszek tőle valamit ez jó ötlet?De hogyan jelezem tetszik nekem és bejön megmondani ezt a szemébe úgyse merem? Mi legyen mit tegyek h összejöjjek vele

egyáltalán legelöször mit mondjak neki???:)

2012. dec. 26. 01:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Írd fel egy papírra a telefonszámodat és csúsztasd át neki amikor fizetsz.
2012. dec. 26. 01:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj el hozzá párszor pár napos időközönként és a 3. alkalomnál legyél ügyetlen borítsd ki a táskád, essen ki valami személyes, amit otthagysz a földön véletlen. Aztán ne menj arra hetekig. Tudom, neked biztos nincs névjegyed, tehát fogalmam sincs mit hagyhatnál ott, amin rajta van valamilyen elérhetőséged, de azt old meg te. Én tuti felhívnálak ha ilyen lenne.
2012. dec. 26. 01:13
 3/7 anonim ***** válasza:
azert ha telefonszamot csusztatsz akkor kozold vele valamikor, hogy nem vagy te annyira tapasztalt... csak mert felreertheti es az nem biztos, hogy kellemes lesz.
2012. dec. 26. 01:17
 4/7 A kérdező kommentje:

a telefonszám csúsztatás nem tetszik, bár a második igen

ja de ha háromszor elmegyek vegyek is alamit, vagy csak

nézelődjek szerintetek, jól hangzik kiborul a táskám...de tényleg

mi lenne jó szándékosan ott hagyni nálla sajna nincs :( névjegyem....

2012. dec. 26. 01:24
 5/7 anonim ***** válasza:
nézd meg a macskám a családom és a fiúkat :) tetszeni fog :D nyugi azt hiszem az első fél órába benne lesz az amiért ajánlom :D
2012. dec. 27. 02:16
 6/7 A kérdező kommentje:
belinkelnéd :)
2012. dec. 27. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
2013. jan. 2. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!