Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem ha a kiszemelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem ha a kiszemeltem egy másik sráccal készített fotót?

Figyelt kérdés

A srác átöleli...

A lánnyal már barátok vagyunk, egyre jobb a kapcsolat.

Ráírjak, hogy miez, vagy ki ez? Vagy csak simán ha legközelebb beszélünk szóba hozzam? Mint barát, megkérdezzem, hogy járnak e?

( a lány extrovertált ha számít )

2012. dec. 25. 18:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
azért látszik, hogy a 83 és 86%-os válaszoló tudott értelmes választ adni, az 57%-os meg offolgat itt.
2012. dec. 25. 19:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Azok nyilván minden kérdésre csak a szokásos nyalizós szövegeket írják oda, amit a gyökér kérdező hallani akar.. meg persze csak az ilyen idióta kategóriákra, ahol az átlag életkor 14 alatt van. Akinek kevesebb százaléka van, az megmondja a frankót és nem foglalkozik ilyen dedós dolgokkal, hogy most vajon hányan pontozzák le vagy hány %-a van...

És nem, még mindig nem azt jelenti az extrovertált, hogy "több fiút versenyeztet egyszerre".. Csak az ostoba kisgyerekek kezdenek el így nyavalyogni, ha kijavítják őket. Utálom az ilyen buta embereket, akiknek hogy megköszönik, ha kijavították őket, hanem még nekik áll feljebb.

2012. dec. 25. 20:02
 13/18 anonim ***** válasza:

12-esnek igaza van.

Van egy olyan érzésem nagyon fiatal vagy még kérdező...

Ne írj rá. Az tolakodó.

Mondjuk franc se tudja már hogy a mai tiniknél hogy megy ez a facebookon...

Pedig csak 4 éve volt hogy tini voltam, de engem ezzel nagyon jól kiakasztanál meg tuti tartanám utána a távolságot.

És igen, az extrovertált még mindig nem azt jelenti hogy több pasit versenyeztet.

Lehet valaki társasági lény, aki a középpontban szeret lenni anélkül is hogy több pasit "versenyeztetne"

Meg lehet valaki introvertált úgy hogy több pasit "versenyeztet".

De ez is mi már?

Manapság a tinilányok versenyeztetik a pasikat?

Áh... hagyjuk már. Versenyeztet a fene.

2012. dec. 25. 20:36
 14/18 A kérdező kommentje:

hát most pl én azt vártam volna válaszokban, hogy írjak rá , de itt azt válaszolták, hogy ne irjak rá, mégis zöld kezet nyomok a válaszukra mert nem egy szón akadnak fent amit bonyolultnak tartanak, és esetleg félreértelmeztem kicsit..

és nem mondtam, hogy azzal foglalkoznak a magas %-os emberek, hogy hány %-uk van, ez csupán egy tükör az emberről, én sem azzal foglalkozok, de nyilván nem véletlenül akkora amekkora

2012. dec. 25. 21:29
 15/18 anonim ***** válasza:

nah igen, mert leírtuk a véleményünket.

hiába szeretted volna azt a válszt hogy igen írj rá azonnal sajnos nem úgy gondoljuk hogy ez jó ötlet lenne...

2012. dec. 25. 23:12
 16/18 A kérdező kommentje:
ok, nem is írtam rá, köszönöm
2012. dec. 26. 14:47
 17/18 anonim ***** válasza:

ok ügyi vagy, így nem ijeszted el.

legyél vele barátságos, mosolygós vidám, aztán lehet táncbaviszed Katit egyszer :)

2012. dec. 26. 14:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Az extrovertált jellem sokkal bonyolultabb ennél. Örülök, hogy így vágjátok. Mindenki vagy extrovertált, vagy introvertált, ez gondolkodásbeli, viselkedésbeli különbséget is jelent, tehát egy sokkal tágabb fogalom, mint ahogyan te azt értelmezd. Legközelebb inkább használd a "nyitott", vagy "barátkozó" kifejezést, az sokkal jobban takarja, amire gondolsz!

Ha érdekel, miért ne hozhatnád szóba? De ne tűnjön féltékenynek, ahogy kérded, erre nagyon ügyelj, még megijesztenéd! :)

14/L (és nem a kisujjamból szoptam ki, hogy mi az extroverált, olvastam Jung erről írt könyvét)

2012. dec. 26. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!