Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most mi? Lehet másik is van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Lehet másik is van?

Figyelt kérdés
a páromnak egy emailje van. de a facebookján láttam az adatlap elérhetőségeknél egy ilyent : hortváth.pisti.10 kukac facebook.com. ez mi? sejtem h nem email de micsoda?
2012. dec. 23. 20:58
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
hortváth.pisti.10 kukac : ez csak egy példa volt. bizonyára a saját nevével láttam ezt az oldalán, de azt nem akarom ide leírni.
2012. dec. 23. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
minden facebook profil, csinál egy e-mail címet is, amit a felhasználó nem nagyon használ. Nekem is van ilyen.
2012. dec. 23. 21:02
 3/11 A kérdező kommentje:
én a sajátomat adtam meg. és csak azt használom. de mostanában elég furcsa a viselkedése, meg tom a másikon a jelszót akk lehet h ott csajozik...
2012. dec. 23. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Mindenki a sajátjával regisztrál, a facebookra, de a mellé kap egy facebookos e-mail címet is. Ezt nem nagyon használja senki! A barátod se nagyon használja ne aggódj!!! :) Amúgy ha ilyen kételyeid vannak vele kapcsolatban, akkor meg kell kérdezzem valami nincs rendben?
2012. dec. 23. 21:05
 5/11 A kérdező kommentje:
de az email az úgy végződik h freemail.hu. ez meg miért így?
2012. dec. 23. 21:05
 6/11 A kérdező kommentje:
de csak féltékeny vok
2012. dec. 23. 21:06
 7/11 A kérdező kommentje:
és miért kap facebookos emailt ha egyszer az értesítések facéről a másik emailra jön?
2012. dec. 23. 21:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez a facebook e-mail cím valami facebookos dolog. De a barátod is úgy van ezzel, ahogy mindenki más. A freemail-t használja, a facebookos e-mailt ő se használja, ahogy mindenki más! Mondom e miatt ne aggódj! Ne legyél féltékeny, mert az elrontja a kapcsolatokat. Én csak tudom, én is féltékeny voltam, és majdnem elvesztettem a barátnőmet 2x egymás után!!!
2012. dec. 23. 21:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja és az én féltékenységem alaptalan volt! Ahogy a tiéd is! :)
2012. dec. 23. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Emiatt teljesen felesleges féltékenykedned. Az az e-mail cím a facebook egyik hülyesége. Néhány hónappal ezelőtt gondoltak egyet és mindenkinek kiutaltak egy [fbazonosító]@facebook.com-os e-mail címet. Ráadásul egy árva figyelmeztetés nélkül át is írták a profilokon megadott e-mail címet a facebook-osra. Az emberek egy része visszacserélte az eredeti címére, egy részét pont nem érdekli, egy része meg még mindig nem hallott az egészről.

Olvass utána! [link]

2012. dec. 23. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!