Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki van/volt már ilyen helyzetben?
"egy ilyen embernek tényleg elég jó vagyok"
Voltam ilyen helyzetben, kb. fél év volt mire elfogadtam a tudatot:DD
1-eske voltam.
Egy kapcsolat eleje általában ilyen.
Beleszeretni valakibe akár egy pillanat alatt is lehet de egy élet kell hogy bebizonyítsd mindezt.
Amúgy én elég régen vagyok együtt a párommal és még most is alig bírom elhinni hogy tényleg engem választott a barátnőjének. Bár nagyon boldoggá tesz néha engem is elbizonytalanít hogy meg-e érdemlem őt. De valamilyen szinten ez természetes. Egyszer megemlítettem a páromnak hogy nem vagyok szerintem elég jó neki, és nem tudom hogy szerethet engem. Erre ő mérged lett és elkezdte magyarázni hogy ne mondjak ilyeneket mert ő nagyon is szeret és inkább ő érzi úgy hogy nem érdemel meg engem. :) És erre "bebizonyítottuk" ;) mennyire szeretjük egymást.
Szóval ne aggódj ez is csak azt mutatja hogy szereted és hogy a legjobbat akarod neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!