Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal tervezek egy beszélgetést a jövönkröl, hogy ö ( bocsi nincs magyar klaviaturam ) mennyire gondolja komolyan a kapcsolatunkat. Egy ilyen beszélgetés nem riaszt el titeket fiúk?
6 hónapja járunk, es úgy érzem kicsit elhidegült. Viszont nem vagyunk mar fiatalok, szeretnèm tudni hányadán állunk. De elriasztani sem akarom. Nem akarok meg ferjhez menni .
És , hogy kerdezzek rá?
Szerintem teljesen jogos, amit tervezel. 30 felett már nem szarja az ember az időt, hogy ellegyen 1-2 éves semerre nem fejlődő kapcsolatokban, aztán beleugorjon egy újabba, ha a régi tönkremegy és így tovább. Ha a pasit elriaszt egy ilyen beszélgetés, akkor eleve nem is vesz komolyan és nem lát benned perspektívát. Ez a kőkemény igazság, tapasztalat. Mostani párommal én is kb. fél év után ültem le beszélni, hogy ki mit vár a egymástól és a kapcsolatunktól, mert ha nem velem képzeli a jövőt, én nem haragszom, elfogadom, de akkor szétválnak az útjaink, ugyanis én már meg szeretnék állapodni, nem tingli-tangli kapcsolatokból ki-be ugrálni. Ő jól fogadta, egyáltalán nem rettent meg ettől.
28 N
Es egyutt vagytok azota ?
Koszonom a valaszod, igazad van! Mar nem abban a korban vagyunk, hogy vesztegessuk az idot!
Szia!
én egy történettel kedveskednék és remélem segítek: a barátnőm testvérének az akkor még barátnője 7 évi kapcsolat után kijelentette, hogy 1 hónapja van, vagy megkéri, vagy pá! azóta a felesége és nagyon szép házasságban élnek (ismerem jól a srácot, nem tudom önszántából meddíg várt volna). szerintem sem érdemes vesztegetned az idődet, mert ha nem Ő a nagy ő, akkor agyő(bocsi, munka után vagyok). és további időfecsérléssel elszalaszthatod az igazit. én azt tanácsolnám, beszéljetek meg egy közös hétvégét vidd el a szülőknek bemutatni, majd egy kellemes együttlétet követően, felvázolod a Te gondolataidat és szép finoman kikéred az övét. aztán lesz, aminek lennie kell. hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!