Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal tervezek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal tervezek egy beszélgetést a jövönkröl, hogy ö ( bocsi nincs magyar klaviaturam ) mennyire gondolja komolyan a kapcsolatunkat. Egy ilyen beszélgetés nem riaszt el titeket fiúk?

Figyelt kérdés

6 hónapja járunk, es úgy érzem kicsit elhidegült. Viszont nem vagyunk mar fiatalok, szeretnèm tudni hányadán állunk. De elriasztani sem akarom. Nem akarok meg ferjhez menni .

És , hogy kerdezzek rá?

2012. dec. 25. 15:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jogos, amit tervezel. 30 felett már nem szarja az ember az időt, hogy ellegyen 1-2 éves semerre nem fejlődő kapcsolatokban, aztán beleugorjon egy újabba, ha a régi tönkremegy és így tovább. Ha a pasit elriaszt egy ilyen beszélgetés, akkor eleve nem is vesz komolyan és nem lát benned perspektívát. Ez a kőkemény igazság, tapasztalat. Mostani párommal én is kb. fél év után ültem le beszélni, hogy ki mit vár a egymástól és a kapcsolatunktól, mert ha nem velem képzeli a jövőt, én nem haragszom, elfogadom, de akkor szétválnak az útjaink, ugyanis én már meg szeretnék állapodni, nem tingli-tangli kapcsolatokból ki-be ugrálni. Ő jól fogadta, egyáltalán nem rettent meg ettől.

28 N

2013. febr. 21. 18:54
 12/15 A kérdező kommentje:

Es egyutt vagytok azota ?

Koszonom a valaszod, igazad van! Mar nem abban a korban vagyunk, hogy vesztegessuk az idot!

2013. febr. 21. 19:04
 13/15 yattatata válasza:

Szia!

én egy történettel kedveskednék és remélem segítek: a barátnőm testvérének az akkor még barátnője 7 évi kapcsolat után kijelentette, hogy 1 hónapja van, vagy megkéri, vagy pá! azóta a felesége és nagyon szép házasságban élnek (ismerem jól a srácot, nem tudom önszántából meddíg várt volna). szerintem sem érdemes vesztegetned az idődet, mert ha nem Ő a nagy ő, akkor agyő(bocsi, munka után vagyok). és további időfecsérléssel elszalaszthatod az igazit. én azt tanácsolnám, beszéljetek meg egy közös hétvégét vidd el a szülőknek bemutatni, majd egy kellemes együttlétet követően, felvázolod a Te gondolataidat és szép finoman kikéred az övét. aztán lesz, aminek lennie kell. hajrá

2013. febr. 21. 19:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatast! Es a kedves tortenetet is :)
2013. febr. 21. 20:28
 15/15 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, igen, együtt vagyunk:) Jövőre tervezzük az esküvőt. Szóval igenis kérdezz csak rá, jogod van tudni mire számíts, ne hagyd, hogy lebegtessenek. Exemmel egyébként pont emiatt mentünk szét. Folyton kibúvókat talált, ha a jövőről szerettem volna vele beszélgetni, mindig az volt a válasza minden ezzel kapcs. kérdésre, hogy "majd majd majd". Sajnos rápazaroltam 3 évet az életemből, mire ő állt elém, és végre bevallotta, hogy nagyon jól elvan velem, de most már beismerte magának, hogy nem szeret annyira mélyen ahhoz, hogy velem akarja leélni az életét. Ez úgy jött amúgy, hogy egyszer nagyon elegem lett és kifakadtam, hogy ha ennyire nem fejlődünk semerre (éreztem, hogy itt csak én tervezek)bármennyire is belehalok, talán jobb lenne, ha nem maradnánk együtt. De ha nem fakadok ki, szerintem a mai napig ellenne mellettem a kényelmes pocsolyájában nekem meg telnének az évek és ami a lényeg, elszalasztom a mostani páromat.
2013. febr. 21. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!