Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez nagyon mocskos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagyon mocskos húzás lenne tőlem?

Figyelt kérdés
Van 1 lány, akit nyáron ismertem meg egy buliban, az azt követő napokban sokat beszélgettem vele Facebookon, szinte egész nap, de egy idő után már nem beszéltünk egyáltalán. Az utóbbi napokban megint elkezdtünk beszélgetni (és az az igazság, hogy én nyár óta szerelmes vagyok belé), csak az a gond, hogy azóta már van pasija, és nem tudom, hogy be-e próbálkozzak nála, vagy várjak 1 kicsit, hát ha szét mennek? (Ő mondta még nyáron, hogy bejövök neki, és volna nála esélyem, csak akkor nem léptem, szóval mondhatni én vagyok a hibás, hogy most nem járok vele.)

2012. dec. 23. 22:47
 1/7 anonim válasza:
Bálint, te vagy az?
2012. dec. 23. 22:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem. :)
2012. dec. 23. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kavarj be. Inkább várd meg, hogy ha egyáltalán vége lesz.
2012. dec. 23. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
ha krapekja van és a szeretet ünnepe előtt egész nap másik krapekkal dumál,akkor vagy csak tetszik neki az udvari bolond tartás,vagy keresgél.
2012. dec. 23. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Lepned kellett volna es akkor mar reg együtt lennetek.. ne kotnyeleskedj bele a kapcsolatukba. Várj, hogy mi lesz velük szetmennek-e vagy nem.. ha igen akkor talan probalkozz. De ne egyböl idö kell egy szakitas utan mindenkinek.
2012. dec. 24. 00:09
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem várj 2 hónapot.. de ne nyomulj nagyon a csajra csak beszélgess vele ! de semmi tapi smaci v ilyenek, ne legyél tolakodó, ugyanakkor kedves segítőkész legyél mint egy barát:) mióta járnak? sztem várj 2 hónapot max..ha addig is járnak elég komoly lehet és akkor add fel viszont és ne piszkíts bele, de ha szakítanak, akk ne rögtön hanem 1 hét után (a szakításukat követőleg), kezdj el közeledni, adj neki is időt.. am hány évesek vagytok?
2012. dec. 25. 12:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Kb. 1 hónapja járnak, talán annyi ideje sem. Én 16/F ő 15/L.
2012. dec. 25. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!