Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Nem rég ismertem meg,majd elszeretném hívni randira.
"ha azzal lehetnék.........:/
Minden mondata végén :$$
És rólam kérdez,hogy hol leszek például szilveszterkor stb.."
2012. dec. 25. 09:32
1/5 anonim válasza:
azt hogy már van egy kiszemeltje, vagy magányos és akar valakit:)
az h megkérdezi hogy hol leszel szilveszterkor az semmit nem jelent, de akár elis hívhatnád oda szilveszterkor ahova te mész.
2/5 anonim válasza:
#1 teljesen 1et ertek hany evesek vagytok?
3/5 anonim válasza:
De az az egy kiszemelt lehetsz te is. Ha pl. tudta, hogy hallod, talán jelezni próbált vele.
Elég bizonytalan még a helyzet.
persze arra is célozhatott, hogy más valakije van.
Semmi más jelzés nem történt a részéről???
4/5 A kérdező kommentje:
de folyamatosan rámír
2012. dec. 25. 10:16
5/5 Dosinia válasza:
tenyleg hany evesek vagytok? am sztem csak nagyon jo baratkent tekint rad. velem is ez van. tetszik egy fiu es egy masikkal is nagyon joban vagyok de csak baratkent. ha tobbet akarsz tole, megmondhatod neki, mert lehet h teged valaszt, ha nagyon rendes vagy vele meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!