Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti mit éreznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mit éreznétek belül, amikor valaki megszállottan el akarná venni a párotokat?

Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 09:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha sikerül neki had vigye. Mert ha az asszony nincs benne a partiban akkor úgyis kár a gőzért, ha meg benne van akkor menjen csak...
2012. dec. 25. 10:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Utálom az ilyen kis szarokat , de mindig azon múlik hogy a csajnak a jelengei fiúja hogy nézz ki v. mennyire szereti, mert ha helyesebb a zaklató srác akkor nyert ügye van.
2012. dec. 25. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:
két pofon oszt cső!
2012. dec. 25. 11:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem éreznék, cselekednék. Azért nem kell rögtön erőszakra gondolni.

Első lépésként a csajommal tisztáznám le nagyon őszintén, h. mi van.

Utána együtt odamennénk a hülyegyerekhez, és elmagyaráznánk neki, hogy fejezze be.

Ha ez sem segit, akkor mehet a verés :D

2012. dec. 25. 11:24
 15/16 anonim ***** válasza:
A barátnőmre már vagy 2 hónapja nagyon rá van állva egy kis rohadt újgazdag, csődtömeg, srác. Iszonyatosan irritál. Egyszer már írtam neki fészen, hogy fogjon vissza magát, különben bajok lesznek. Aztán rá pár hétre találkoztam vele egy szórakozóhelyen, ahol erőteljesen próbált flörtölni a csajommal, mert azt hitte nem vagyok ott, akkor komolyabban és kissé agresszívan beszéltem azzal a hülye fejével, de nem nagyon vette a lapot. Az lesz a vége, hogy legörgetek neki pár sallerr, hogy azért fogja végre a dolgokat.
2012. dec. 25. 13:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha a csaj benne van, akkor takarodjon a pic sába az életemből...
2012. dec. 25. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!