Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit éreznétek ha meglátnátok hogy a párotok más lányra kacsint? Szólnátok érte?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 22:18
1/6 anonim válasza:
Igen, szólnék. Lehet, hogy prűd vagyok, de a párom sem a jelenlétembe, sem a hátam mögött ne kacsintgasson sehova. Persze, lényeges, hogy az adott lány éppen ismerős, vagy közeli barát, rájuk persze lehet, de idegen lányokra, vagy flörtölve igenis harapnék.
2/6 anonim válasza:
Én nem nézném jó szemmel, ha a nőm ezért szólna rám, mert másokra kacsintgatok. Nem értem egyszerüen hogy ez miért okoz neki problémát. Tudja úgyis,hogy azzal vagyok együtt, akit igazán szeretek. Ha nem kéne már, akkor két lábbal vágnám ki a pecsába. Hálából nem vagyok együtt senkivel. Ezt már a kapcsoalt elején a kicsiny agyába vésném neki, és ekkor nem is próbálna meg fegyelmezgetni. Eleve el nem tűrném. Egyébként meg csak ócska féltékenységi reakció semmi több. Ha menni akar, had menjen! Nem kell ennyire magadhoz láncolni, rövid pórázon tartani a fickódat.
3/6 anonim válasza:
Az én jelenlétemben ne kacsintgasson más nőkre, mert ki lesz nyomva a szeme. Amiről meg nem tudok, nem fáj ugye.
4/6 anonim válasza:
2.! Ha annyira szereted a barátnődet és olyan nagy a szerelem, miért is jut eszedbe más lányokra kacsintgatni?
5/6 anonim válasza:
Mert ugyanaz egy fincsi nő mint egy fincsi fagyi. Te a pisztációt szereted a legjobban, de azért csak rányalnál az oroszkrémre is nem? MEg a puncsra is rányalnál nem? Vagy mindig csak pistácián élndegélnél, és nem futna át az agyadon, hogy mivan, ha emez még finomabb? EZek ilyen dolgok.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, az én párom nem olyan, mint egy monoton íz. Sosem tudnám megunni, hogy más fagyiba nyalintsak. Mondhatnánk, hogy a friss szerelem, de már a mi kapcsolatunk se 2-3 éves. Valahogy felénk ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!