Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tart mindenki a távkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tart mindenki a távkapcsolattól?

Figyelt kérdés
tudom hogy nem jó távol lenni a párunktól(volt már részem távkapcsiban)...arra lennék kíváncsi h ti bevállalnátok e a távkapcsit? és ha igen akkor miért? illetve ha nem akkor meg miért nem? :D köszi a válaszokat :) 20/L

2012. dec. 24. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Véleményemet a távkapcsolatról egyetlen köpéssel kitudnám fejezni. Volt részem benne, de már az elején tudtam, hogy nem fogom bírni. Én nagyon nehezen tudok megbízni az emberekben, ráadásul az akkori barátnőm úgy jött velem össze, hogy még volt barátja, az első 2 hónapban én csak a szerető vagy szexpartner címet töltöttem be. Ezek után suli miatt kényszerültem rá arra, hogy minden hétköznap 280 km-re legyen tőlem. Pokoli volt! Az ember hal ezt-azt, elkezd kombinálni és olyannak is jelentést tulajdonít, ami amúgy jelentéktelen. És kezd egyre kevesebbnek tűnni, ami amúgy sem túl soknak számító heti 1,5 nap. Én szakítottam vele és ez volt az indoklásom, hogy ez nekem így nem kapcsolat. A suliból volt még 1,5 évem, tudtam, hogy nem bírom ki. Lehet én csaltam volna meg, mert addigra bemeséltem volna magamnak, hogy tuti kavar valakivel. Szóval nálam nagyon plafon a 10 km, ez az a távolság, amit bármikor megtudok tenni, kocsival, vonattal, de ha minden kötél szakad talán bringával vagy gyalog is, akár most is.

22/F

2012. dec. 24. 20:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Én nem szeretnék távkapcsolatban lenni mert annak semmi értelme h hétvégente látom és sokat kell ahoz utaznom.

Most nem azért de 100km-re a buszjegy kb 1900ft és oda-vissza már 3800ft. Inkább rákölteném a lányra.

Akkor mennék bele távkapcsolatba ha lenne barátnőm, ha ő koleszos lenne valahol,de egyébként a környéken lakik, mert hétvégente hazajönne és amúgy is a fősuli csak pár év.

2012. dec. 24. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Előttem szóló mért heti 6000 Ft-ot nem lennél képes rákölteni egy barátnőre? Amúgy is ez egy befektetés lenne, ami a te boldog jövődet eredményezhetné. Eléggé anyagias vagy és ez nem jó.:S
2012. dec. 24. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Távkapcsolatban lenni alapvetően nem jó.

Nekem 1000 km-re dolgozik a párom, csak hétvégén látom. Mindezt úgy, hogy már előtte összeköltöztünk, szóval elég éles váltás volt, előtte sülve-főve együtt voltunk, most meg alig.

Megcsalástól nem félek, nem gyanakszom, megbízom a párommal. Ha nem bíznék benne, nem is járnánk :) De az rémes, hogy messze van.

Mondjuk mi szerencsések vagyunk, egész nap chatelhetünk, és minden este skype-olunk, azaz megy a skype, miközben mi csináljuk a dolgaink, így látjuk egymást és tudunk beszélgetni is, szinte mintha mellettem lenne. Csak nem ölelhetem meg...

Azért mindent összevetve egy friss kapcsolatba nem mennék bele így, csak ha már tudom, hogy megéri a sok szenvedést.

2012. dec. 25. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!