Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akar tőlem valamit? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar tőlem valamit? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egy buliban megismerkedtem egy lánnyal, aki másnap fel is vett msn-re. Elég jól összeismerkedtem vele bár személyesen még a bulin kívül nem igazán találkoztunk. Nagyon jófejnek tart meg a legjobb barátjának és majdnem mindenben egyet értünk,de amikor megmondtam neki hogy tetszik nekem meg hasonlók akkor azt válaszolta hogy ő nem akar tőlem semmit csak nagyon jó barátja vagyok. Szerintetek érdemes tovább harcolni hátha lesz valami belőle?
2009. aug. 24. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ha azt mondta hogy nem akar tőled semmit, akkor nem érdemes harcolni.
2009. aug. 24. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:

elsőnek:nem biztos.a mostani barátom 1,5 évig a legjobb barátom volt.:)

a kérdezőnek:félre értés ne essék,nem reményt akarok ezzel beléd ültetni.:) igazából,nem ismerlek egyikőtöket sem,szóval nem tudom.lényeg az,hogy ne pisztergáld,mert akkor még a barátod sem akar majd lenni.:)

2009. aug. 24. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!