Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szakítanék, de a családját nagyon kedvelem! És ők is engem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 11:01
11/14 anonim válasza:
Az nagy baj.:S Neked kell érezned, de a döntésedben a család ne legyen tényező.
12/14 anonim válasza:
Nyugi. Ha kidobod a gyereket, a családja is seperc alatt megutál...
13/14 anonim válasza:
Üljetek le és beszéljétek meg, hogy neked ez így nem jó és nem vagy boldog, ha nem változtat, akkor meg ne erőltesd. Keress olyat aki boldoggá tesz.
Egyébként nem feltétlenül kell, hogy megszakadjon a kapcsolat. Mi úgy mentünk szét, hogy megbeszéltük,hogy ez így nem megy, pedig én is szerettem volna még a kapcsolatot, de rajta láttam ,hogy nem biztos már annyira magában, de nincs rossz viszonyunk. A családja meg még karácsonykor is áthívott,nagyon megkedveltek és én is őket.
14/14 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!
2012. dec. 24. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!