Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok és alárendelt szeretnék lenni kapcsolatba is és szexbe is. Így is lehetek boldog?
Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy a férfi irányít a nő meg max elmondja a véleményét de nem az a mérvadó.A férfi dönt a fontosabb kérdésekbe.ha elakar menni a haverjaival vagy kocsmázni vagy bármi meginni egy sört meccset nézni stb akkor csinálja. amit akar. a nő 'dolga' mosás főzés takarítás majd később gyereknevelés..szexbe szintén a férfi irányít azt csinál amit akar persze a kényesebb dolgokat óvatosan..oda élvez ahova akar teljesen a nő alárendelt...ha úgy érzem hogy ez vonz hogy nekem ez kell de belegondolva meg mégis furcsa de lehetek így boldog vagy mi a véleményetek erről?2012. dec. 24. 00:48
1/13 anonim válasza:
Hát neked valami baj van a fejeddel :D
2/13 anonim válasza:
Így nem leszel túl boldog szerintem, ez a 21. század. Egy idő után ebbe beleőrülsz.
3/13 anonim válasza:
Hát, ha élvezed az ágyba, az nem gond. Én is ezt szeretem. De a való életben, nekem muszáj hogy ugyanolyan helyzetben legyek mint egy fiú.
4/13 anonim válasza:
kisasszony, ön tökéletes nő!!!
így kell ezt csinálni! ez a női szerep! ez a normális!!!
Én rengeteg küzdök a barátnőmmel, mert borzalmasan akaratos, tanulhatna tőled.
5/13 A kérdező kommentje:
1. ez aranyos de amúgy én is így gondolom ezért tettem fel a kérdést:D
2012. dec. 24. 00:52
6/13 okoska31 válasza:
ez komoly? volt itt egy srác, aki idomítási kézikönyvet kért - lehet, hogy egymást keresitek?
szerintem egy idő után szörnyű egy olyan társ, aki semmiben nem nyilvánít véleményt, és minden döntést a másikra hagy.
7/13 anonim válasza:
Azzal egyetértek, hogy a női-férfi szerepkörök megvannak. Egy férfi ne házimunkát végző papucs legyen, de az asszony se lapátoljon havat télen. A feleség igenis várja finom vacsorával a férjét, de a férj se feledje, hogy a nő társ, nem cseléd
9/13 anonim válasza:
Ez így nem baj, csak nehogy olyan férfival hozzon össze a sors, aki ezt a "vágyadat" kihasználja.
10/13 anonim válasza:
ALárendelt! EZ így helyes, ez a dolgod, ezért vagy nő, erre születtél, hogy urad parancsát fejet hajtva követed!
Te nagyon helyesen tudod hol a helyed, és nem ellenkezel a sorsod ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!