Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti mennyire örültök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mennyire örültök egy-egy saját kezűleg készített kis apróságnak?

Figyelt kérdés
Életkort is írjatok pls. Köszi (:
2009. aug. 24. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon örülök neki, tudom értékelni, sokkal meghatóbb ha saját kézzel készít valamit a párom. mikor kicsi voltam nem értettem hogy miért örülnek a szüleim egy primitív rajznak, így felnőtt fejel már értem:) sokkal személyesebb. 20L
2009. aug. 24. 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

én mondtam a barátomnak, hogy nekem semmit ne vegyen, csináljon valamit. :D az felbecsülhetetlen, mert akkor látszik, hogy nem csak besétált az üzletbe, leemelte a polcról, és kifizette, hanem gondolkozott, megvette ami kell hozzá, dolgozott vele, és ezzel beleadta a szívét is. :)

emlee.

2009. aug. 24. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokkal jobban szeretem, mert tudom, hogy gondolt rám, és nem cak beszaladt egy üzletbe egy apróságért. Sokkal személyesebb:)

16L

2009. aug. 24. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
17 vagyok, és teljesen egyet értek az előttem szólókkal. kár, hogy a barátomnak nincsen türelme ilyesmikhez, hiába nyúzom vele:(
2009. aug. 24. 12:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat (: ..hát ha ebből kéne statisztikát készítenem, akkor minden csaj szereti a sk. apróságokat ;)
2009. aug. 24. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen,nagyon is örülnék!

De most mondok valamit,ami ugyan nem saját készítésű ajándék volt...

Imádom a piros színt,volt egy ilyen színű esernyőm.Sajnos tönkre ment,és a barátom a szülinapomra vett egyet nekem :-)

És mellé sütött egy tortát is :-)Komolyan mondom,annyira tetszett ez az ajándék.

Apró figyelmesség tőle,hogy tudta mennyire szeretnék egy új piros esernyőt,és azt kaptam :-))

Szóóóval szerintem az ilyen "apróság" is fontos,ez fejezi ki,hogy figyelsz a másikra és szereted.

és a tortája is finom volt :-)

2009. aug. 24. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én barátom pl. nagyon jól rajzol , és mindig odavagyok, ha rajzol valamit nekem/ velem...de sajnos magától nemnagyon szokott eszébe jutni.

16L

2009. aug. 24. 14:34
 8/8 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszi a választ.. !!! (:
2009. aug. 24. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!