Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar engem annyira, hogy a párom életében más nők is voltak? Mást is zavart ez már?
Figyelt kérdés
Én 22 vagyok, lány. Ő 34. Ennyi idő azért bőven volt elég arra, hogy jó néhány nőt összehozzon a múltjába, ő sosem hozza fel az exeket, de volt olyan, hogy régi - 10 évvel ezelőtti - képen megláttam egy exbarátnőjével, és iszonyúan letört. Nyilván nem jöhettem volna vele össze korábban sem úgy, hogy ne lettek volna barátnői, meg ezzel nincs is baj, nekem is volt korábban két komoly kapcsolatom, de most nagyon túlreagálom ezt a dolgot. Folyamatosan "egodoppingra" van szükségem, nem akarom elveszíteni, pedig tudom, hogy mennyire pozitívan érez és gondolkodik irányomba.2012. dec. 23. 22:09
11/13 anonim válasza:
3. vagyok: Igen, valószínűleg többe néz, mert én tartom magam annyira, hogy hiszem, tud szeretni annyira, hogy ne csaljon meg. Te viszont "engedélyt" adsz rá, mert úgy vagy vele, hogy úgyis megcsal, akkor meg már ne érezd magad megalázva. Ebből gondoltam, hogy nem sokba nézhet, mert láthatóan még te sem tartod magad túl sokra.
12/13 anonim válasza:
Utolsónak.
Nem érzem megalázva magam, de igazad van abban, hogy nem nézem sokba magam. De miért vagytok annyira biztosak benne, hogy nem csalnak meg? Rengeteg férfi jár lányokhoz akiknek barátnőjük van és hallottam már milyen sztorit adnak be a barátnőjüknek és azok gond nélkül elhiszik.
13/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hülyén hangzik, de aki olyan kapcsolatban éli az életét, hogy biztos lehet benne, és nem alaptalanul, hogy nincsen megcsalva, az onnan tudja legjobban, hogy tudja. :) Erre nincsen magyarázat. Legalábbis olyan nincs, amit úgy át lehet adni egy megcsalt embernek, hogy meg is értse.
2012. dec. 23. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!